Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Straniile pretentii ale vedetelor au fost stranse in paginile unei carti ce urmeaza de curand sa fie publicata in Londra, “The Backstage Requests Of Rock'nRoll's Most Famous Artists”.

Desi ati crede ca Mariah Carey are cele mai ciudate pretentii, totusi cele mai socante cereri au venit din partea lui Marilyn Manson. Artistul nu doreste multe, insa pretentiile lui sunt tare ciudate. El vrea ursuleti de plus gumati marca Haribo, aer conditionat, floricele facute la microunde si o sticla de Abshinthe. Si mai are o dorinta: o prostituata, dar nu oricum, ci una cheala si fara dinti. Interesante gusturi, nu?

Foto: Wikipedia

Legendarul James Sex Machine Brown a dorit in masina sa doua fete cu varsta mai mica de 21 de ani si un uscator de par pentru dame.

O alta vedeta plina de fite este Mariah Carey, care nu sustine un concert daca nu are in camera de hotel sampanie Cristal, un chelner care sa arunce guma folosita de ea intr-un recipient special amenajat (nu in cosul de gunoi), pisicute si catelusi. Artista are nevoie de un serviciu de ceai pentru opt persoane, pahare pentru vin si sampanie (cele din urma din cristal), precum si paie cu gat flexibil. Pentru a intari si mai mult convingerea tuturor ca este cea mai fitoasa diva, micuta i-a enervat foarte mult pe cei din Shanghai, unde urma sa sustina un concert. Artista a sosit la Hotelul Hilton cu un convoi de opt limuzine in care avea bagajele ticsite de rochii si perechi de pantofi. Mai mult, artista s-a plans de apartamentul prezidential ca nu are culori feminine si a cerut un alt apartament in care peretii sa fie vopsiti in culori mai calde. Cantareata a mai cerut ca, in timpul conferintei de presa, jurnalistii sa nu ii puna intrebari personale si nici sa nu i se faca fotografii, caci o deranjeaza luminile si zgomotele produse de aparatele foto.

Jennifer Lopez nu se lasa mai prejos. Ea este innebunita dupa alb: vrea pat, perdele, canapele, covoare, farfurii, asternuturi, flori, prosoape, toate in alb. In cadrul unui contract, J.Lo. a cerut un mijlolc de transport de 15 metri cu interior alb, in care sa fie flori, perdele, lumanari si canapele. Lounge-ul din backstage a solicitat sa fie acoperit cu petale de trandafiri albi. Aflata in Columbia a inchiriat pentru o zi cel mai mare centru comercial din Bogota, asa incat sa isi poata cumpara suvenire departe de privirile curiosilor. J.Lo. are si doua pasiuni costisitoare: hainele din piele si ochelarii. Pentru o singura pereche de ochelari de soare vedeta a cheltuit 2.500 de dolari.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.