Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Michael Jackson, printre nenumaratele sale pretentii, a cerut sa se aranjeze o camera deasupra unui studio unde avea sa inregistreze, astfel incat maimuta lui Bubbles sa il poata privi in timp ce inregistreaza.

Foto: Vodafone

La noi in Romania


Cu privire la capriciile vedetelor care au concertat la noi in tara l-am putea aminti pe Julio Iglesias. Acesta a cerut organizatorilor romani sa ii puna la dispozitie o limuzina si o camera intr-un hotel de lux. Pretentiile lui nu s-au rezumat aici, el a mai vrut ca la concertul sau publicul sa stea pe scaune.

Billy Idol a avut o lista a mancarurilor si bauturilor care a ridicat probleme organizatorilor nostri, dovedindu-se un mofturos.

Sa nu ii scapam din vedere pe legendarii Rolling Stones care s-au declarat multumiti de cum au fost primiti si gazduiti la noi in tara, pretentiile lor rezumandu-se la cateva flori care sa le inveseleasca atmosfera din camerele de hotel.

Foto: Vodafone

Un articol de Iulia D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.