Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Foto: Wikipedia

Robbie Williams are si el pretentii ciudate: cere mereu ca in camera de hotel sa ii fie aduse doua pachete de tigari, patru scrumiere, doua deodorante, pasta de dinti si hartie igienica foarte fina, oglinzi imense, un sapun special si platou pentru fructe.

Paul McCartney vrea sa fie inconjurat de 23 de plante inalte si comanda numai mancare vegetariana.

James Blunt ocupa de departe locul intai in ceea ce priveste alcoolul. Acesta pretinde adesea 120 de cutii de bere, 4 sticle de votca, 12 sticle de cidru Magners, 3 de vin rosu si tot atatea de vin alb precum si 2 sticle de sampanie.

Jazzmanul Jamie Cullum doreste si el nu mai putin de 20 de sticle Moet & Chandon, 20 de sticle de bere de cea mai buna calitate, 12 sticle de apa minerala, doua de vin rosu si doua de alb, sandvisuri de la Marks & Spencer, alune, iaurt, banane, mere, struguri, ananas, cuburi de gheata, o oglinda uriasa si un sezlong.

Foto: Wikipedia

Barbara Streisand doreste ca in toaleta sa aiba petale de trandafiri.

Elton John
nu este nici el usor de multumit. Isi doreste in camera 74 de prosoape si flori, dar in niciun caz nu trebuie sa fie crizanteme, margarete sau crini.

Foto: Wikipedia

P. Diddy vrea si mai multe prosoape - 204. De asemenea mai pretinde 20 de bucati de sapun, doua sticle de coniac Hennessy si doua de Santa Margherita Pinot Grigio, doua de Veuve Clicquot si numai una de Dom Perignon, cateva flori albe, branza chedar, tarte, chipsuri si un Maybach.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.