Setari Cookie-uri

Care sunt cele mai ciudate pretentii de vedeta?

Celebritatile au adesea pretentii exagerate si neobisnuite. Banii pe care ii au si talentul le creeaza impresia ca isi pot permite orice si... chiar asa este! Nu de putine ori apar in contractele lor, pe langa onorarii fabuloase, cerinte socante care de multe ori depasesc imaginatia.

Charlotte Church doreste sa nu ii lipseasca fierul si masa de calcat. Ea mai vrea un meniu bazat pe fructe si legume precum si un mic dejun englezesc.

Prince a solicitat ceai de nuca de cocos, lumanari cu parfum de iasomie si lavanda, lapte de orez si o reteta pe baza de humus.

Raperul Busta Rhymes a cerut la finele unui concert 24 de meniuri de la KFC, sampanie Moet (cel mai mare producator de sampanie din lume) si o cutie de prezervative Magnum cu striatii (cunoscute ca fiind cu 15 % mai mari decat cele obisnuite).

Cantareata Diana Krall a cerut o camera unde ea si inca cinci persoane sa poata face exercitii de yoga fara a fi deranjati. .

Celebra Janet Jackson are pretentii de trandafiri negri, un sezlong, iar masa sa-i fie servita numai de barbati bine facuti. Ehe, care fata nu ar vrea asta!

Cei de la Nirvana doreau neaparat la masa paste cu branza.

Birtney Spears
vrea televiziune prin cablu, doua canapele imense, covoras parfumat si un telefon. Tot ea a inchiriat un etaj intreg la spitalul unde a nascut, ca sa nu-i fie auzite gemetele din timpul facerii, iar pentru camera bebelusului, cantareata a vrut peretii tapetati cu personajele de desene animate Walt Disney.

Beyonce nu bea decat produse Pepsi. Mai mult, ea doreste ca toaleta sa fie dezinfectata in fata ei si nu vrea in camera nici urma de dulciuri, fiindca nu le poate rezista.

James Brown dorea ca intotdeauna el sa fie cazat la hotel de cinci stele, iar membrii grupului cu care mergea la un hotel de patru stele. Pretentiile lui mai cuprindeau si o limuzina alba sau neagra, un cort si o masca de oxigen.

Christina Aguilera nu este prea pretentioasa. Ea a cerut doar mancare sanatoasa , adica fructe si legume, lapte de soia, bauturi fara zahar si vitamine.

Frank Sinatra vroia un medic care sa stea tot timpul la dispozitia lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.