Setari Cookie-uri

Dragostea in vremea holerei

Stone Village Pictures prezinta una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste ale tuturor timpurilor, inspirata de nemuritoarea capodopera a scriitorului laureat al Premiului Nobel, Gabriel Garca Mrquez, Dragostea in vremea holerei. Parcurgand o jumatate de secol in Cartageña, un oras complex, magic si plin de senzualitate, aceasta fascinanta poveste romantica prezinta viata unui barbat care isi asteapta unica iubire adevarata timp de mai bine de cincizeci de ani.

Stone Village Pictures prezinta una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste ale tuturor timpurilor, inspirata de nemuritoarea capodopera a scriitorului laureat al Premiului Nobel, Gabriel García Márquez, Dragostea in vremea holerei. Parcurgand o jumatate de secol in Cartageña, un oras complex, magic si plin de senzualitate, aceasta fascinanta poveste romantica prezinta viata unui barbat care isi asteapta unica iubire adevarata timp de mai bine de cincizeci de ani.

Nominalizat la Premiul Oscar®, actorul Javier Bardem joaca rolul lui Florentino Ariza, poet si functionar telegrafist, care descopera iubirea vietii sale cand o vede pe Fermina Daza (Giovanna Mezzogiorno) pe fereastra vilei tatalui acesteia. Dupa o serie de scrisori pline de pasiune, Florentino reuseste treptat sa cucereasca inima frumoasei, dar tatal ei (John Leguizamo) este furios cand afla de povestea celor doi si jura sa nu ii lase niciodata sa fie impreuna.

Anii trec, Fermina se casatoreste cu sofisticatul aristocrat Dr. Juvenal Urbino (Benjamin Bratt), care a adus in Cartageña ordinea si stiinta medicala, stavilind valurile de holera care asediau in mod misterios orasul. El o duce pe Fermina la Paris pentru mai multi ani, iar cand se reintorc impreuna in Cartageña, ea a uitat complet de prima sa iubire.

Dar Florentino nu a uitat-o. Devenit acum un bogat proprietar de vase, Florentino este are mai multe legaturi, dar inima lui inca ii apartine Ferminei. Sufletul sau este rabdator, iar el e gata sa astepte o viata pentru a avea sansa de a fi inca o data impreuna cu ea.

In regia lui Mike Newell (Donnie Brasco, Enchanted April), Dragostea in vremea holerei este o incursiune extraordinara, senzuala si complexa in inima iubirii. Producatorul Stone Village Pictures pentru acest film este laureatul Globului de Aur Scott Steindorff (The Human Stain, Empire Falls), iar autorul scenariului este laureatul Premiului Oscar®, Ronald Harwood (The Pianist), inspirat de romanul lui Gabriel García Márquez. Producatorii executivi sunt Danny Greenspun, Robin Greenspun, Andrew Molasky, Chris Law, Michael Nozik, Dylan Russell si Scott LaStaiti.

Distributia de prestigiu include mai multe nume mari: actorul nominalizat la Oscar® Javier Bardem (Before Night Falls, The Sea Inside, No Country for Old Men), Giovanna Mezzogiorno (castigatoarea Trofeului Volpi la Festivalul de Film de la Venetia, pentru Don’t Tell, castigatoarea Premiului David di Notello pentru Facing Windows), Benjamin Bratt (Traffic, Clear and Present Danger), actrita nominalizata la Oscar® Catalina Sandino Moreno (Maria Full of Grace), Hector Elizondo (The Princess Diaries 1 & 2, Pretty Woman), Liev Schreiber (The Omen) si Fernanda Montenegro (House of Sand, Central Station), Laura Harring (Mulholland Dr.) si John Leguizamo (Moulin Rouge, Collateral Damage).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.