Setari Cookie-uri

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood

Daca in Romania actorii nu au parte de un viitor stralucit, iar veniturile abia le ajung pentru un trai decent, peste Ocean vedetele sunt platite regeste pentru prestatiile lor, onorariul pentru un singur film depasind de cele mai multe ori 10 milioane de dolari.

6. 2007 a fost anul continuarilor. Dupa “Sex and the City”, “Rambo”, Bruce Willis ne-a dovedit ca si actorii trecuti de prima tinerete pot aduce incasari spectaculoase. Pelicula “Live Free or Die Hard” a avut incasari de 380 milioane global si l-a ajutat pe fostul sot al lui Demi Moore sa se situeze pe locul 6, cu 41 milioane $. Will Smith imparte treapta a sasea cu colega sa, Jodie Foster care a adunat in 2007 23 milioane $.

5. Locul 5 este ocupat de un actor atipic. Desi a devenit cunoscut datorita unui film comercial, Leo DiCaprio evita sa joace in blockbustere, alegand filme dramatice, care atrag, in fiecare an, atentia Academiei de Film de la Hollywood. In 2007 el a castigat 45 milioane $, iar Gwyneth Paltrow ii tine companie pe pozitia a sasea, cu 25 milioane $.




4. Datorita filmului de animatie “Shrek”, Myke Meyers se situeaza pe locul 4, cu 55 milioane $. Reese Whiterspoon se afla anul trecut pe prima pozitie a topului celor mai bine platite actrite, dar anul acesta a ajuns tocmai pe locul 4, cu 26 milioane $.

3. Medalia de bronz oferita de revista Forbes ii revine actorului de culoare Eddie Murphy. Desi filmul “Norbit” in care a interpretat mai multe roluri a avut parte de critici acide, a avut incasari spectaculoase de 160 milioane $, Murphy castingand 55 milioane $. Jennifer Aniston a depasit-o cu mult pe rivala sa, Angelina Jolie si a castigat 27 milioane $.

2. Actorii de pe pozitia a doua a topului Forbes ocupa acest loc datorita filmului “Piratii din Caraibe”. Johnny Deep a fost rasplatit cu 72 milioane $, iar Keira Knightley cu 32 milioane $.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.