Setari Cookie-uri

Cate kilograme au vedetele?

Slabe, voluptoase, cu forme apetisante sau silfide ca manechinele de pe podium, vedetele de la Hollywood arata senzational in bikini si arata ireprosabil atunci cand poarta rochite mini. Siluetele vedetelor sunt permanent admirate, scrutinizate si poate chiar invidiate, insa oare… cat cantaresc vedetele de la Hollywood?

Hilary Duff (21) - Acum 6 ani, Hilary (atunci in varsta de 16 ani) cantarea 59 de kilograme la 1,58 inaltime. 2 ani si cateva diete ani mai tarziu, Hilary arata foarte slaba la 45 de kilograme. Acum Hilary recunoaste ca greutatea ei ideala e undeva la mijloc si se mentine de ceva vreme la 52 de kilograme. Pentru comparatie intre Hilary de acum 6 ani si Hilary de acum, click aici.

Beyonce (27) - Beyonce este una din vedetele care nu isi doreste sa fie “skinny”, precum majoritatea celebritatilor de la Hollywood si se mandreste ca e “bootylicious”. Cat cantareste artista? 64 de kilograme la 1,68 m inaltime, dupa declaratiile anturajului vedetei. Pentru poze, click aici.

Jennifer Lopez – O alta vedeta “bootylicious” este si Jennifer Lopez, care a reusit sa revina rapid la formele dinaintea sarcinii. Cat arata cantarul lui Jennifer? Traineul personal al artistei a declarat presei ca Jennifer nu s-a multumit pana nu a ajuns din nou la 57 de kilograme (la 1,66 m inaltime). Pentru poze, click aici.

Oprah (55) – Oprah este una dintre vedetele care oscileaza mereu in greutate, desi dispune de bucatari si traineri personali. Acum cateva luni, Oprah declara in paginile revistei O - The Oprah Magazine ca este foarte nemultumita pentru ca a atins, din nou, 90 de kilograme (de la 72 kg pe care le avea in 2006, la 1,68 m inaltime). Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.