Setari Cookie-uri

Cate kilograme au vedetele?

Slabe, voluptoase, cu forme apetisante sau silfide ca manechinele de pe podium, vedetele de la Hollywood arata senzational in bikini si arata ireprosabil atunci cand poarta rochite mini. Siluetele vedetelor sunt permanent admirate, scrutinizate si poate chiar invidiate, insa oare… cat cantaresc vedetele de la Hollywood?

Lindsay Lohan (22) este o alta vedeta care ne-a obisnuit cu oscilatiile de greutate. La 1,68 m, Lindsay obisnuia sa cantareasca 61 de kilograme, iar acum, specialistii spun ca Lindsay a ajuns sa aiba socanta greutate de 43 kilograme (pentru poze, click aici), din cauza dietei nesanatoase si a stilului de viata haotic. Pentru poze comparative, click aici.

Katherine Heigl (30) – Actrita din Grey’s Anatomy avea mai multe kilograme acum cativa ani, la inceputurile carierei sale. Dupa dieta si antrenamente, Katherine a ajuns sa catareasca 61 kg la 1,77 cm inaltime, insa chiar ea declara ca nu suporta sa manace doar peste si legume si nici sa faca miscare zilnic, asa ca nu se poate mentine la aceasta greutate foarte mult timp. Pentru poze, click aici.

Victoria Silvstedt
(34) – Blonda din Boat Trip are in portofoliu o cariera de model, pe langa cea de actrita. Si pentru ca Victoria a profesat ca menchin, se poate mandri cu o silueta de invidiat (dar partial imbunatatita de chirurgul plastician): masurile 95-63-97 cm si 64 kg la 1,79 m inaltime (masuri declarate de agentia ei de modele). Pentru Victoria in bikini, click aici.

Heidi Klum (35) – Heidi este una dintre cele mai cautate manechine din lume, chiar si la cei 35 de ani ai sai si dupa 3 copii. Heidi declara ca nu isi doreste sa fie extrem de slaba (ca multe alte manechine), pentru ca vrea sa reprezinte un model pentru tinerele din intreaga lume. Cat cantareste simpatica Heidi? La inceputurile carierei sale, Heidi cantarea 54 de kilograme, insa acum arata foarte bine si la la 62 kg (la 1,76 m inaltime). Pentru poze cu silueta lui Heidi in costum de baie, click aici.

Queen Latifah (39) - Queen Latifah a fost intotdeauna o vedeta cu forme generoase, insa in 2008, s-a hotarat sa slabeasca… insa nu dramatic, ci doar cateva kilograme. Astfel, vedeta a apelat la regimul Jenny Craig si a ajuns sa cantareasca 95 de kilograme (de la 105) la 1,77 m inaltime. Pentru poze, click aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.