Setari Cookie-uri

Indemn la varietate, echilibru si moderatie

Sarbatorile de iarna bat la usa si, o data cu ele, si mesele imbelsugate si tentatiile culinare de tot felul. Cum sa poti sa alegi si sa te opresti la timp cand bucatele iti fac cu ochiul din toate directiile? Se spune ca nu exista mancaruri rele, ci doar stiluri de alimentatie nesanatoase. Desi multi dintre noi intelegem ideea de alimentatie variata, echilibrata si moderata, unora ne este greu sa o punem in aplicare.

“Este recomandat sa ne straduim sa mancam cat mai sanatos posibil. Varietatea ar trebui sa reiasa dintr-o gama larga de alimente sanatoase pe care sa le avem la dispozitie. Echilibrul inseamna mai putin sa numaram alimentele “rele” si cele “bune”, cat sa ne asiguram ca organismul nostru primeste cantitatile de substante nutritive de care are nevoie - proteine slabe, grasimi sanatoase si carbohidrati “folositori”, cum sunt fructele, legumele si cerealele integrale. Din cand in cand putem face exceptii, dar cu moderatie - partea cea mai grea. Este greu sa iei numai ce ai nevoie cand peste tot in jurul tau gasesti tentatii.”, a declarat Dr. Luigi Gratton, Vice President, Medical Affairs & Education in cadrul Herbalife Ltd.


Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.