Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bine accesorizate vedete de la Oscar 2012

Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

An de an Premiile Academiei Americane de Film reprezinta un etalon, poate cel mai exact dintre toate, in materie de moda, vestimentatie, bijuterii, machiaj, incaltaminte, accesorii, coafura .

Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

Bijuteriile definesc orice aparitie pe covorul rosu


Pentru cei care nu cunosc acest lucru, trebuie spus ca inaintea oricarui eveniment de talia premiilor Golden Globe, Oscar ori Cannes, exista evenimente de prezentare a tendintelor care vor influenta ceea ce anume se va purta pe covorul rosu; exista o selectie atent efectuata a bijutierilor care ofera spre purtare bijuterii artistelor care vor pasi pe covorul rosu.

Ei bine, in editia din acest an a StyleLab’s, unul dintre evenimentele de bijuterii desfasurat inainte de fiecare editie a premiilor Oscar accentul a fost pus pe pietre mari, colorate, pe bratari late, tip manseta, cercei tip candelabru supradimensionati si coliere.

Mihai Trif este bijutier profesionist, iar printre altele, el se ocupa si de studierea sau criticarea bijuteriilor purtate de vedetele internationale si autohtone, la diverse evenimente. Dupa seara Oscarurilor a realizat o analiza a bijuteriilor purtate si a dat un vot final pentru cele mai frumoase accesorii de pe covorul rosu.

1. Sandra Bullock


Rochia purtata de Sandra Bullock nu i-a oferit foarte multe optiuni in asortarea unor bijuterii spectaculoase.

Am tinut sa o prezint totusi, ca model de cumpatare, daca putem spune asa. Imprimeurile auriii de pe rochie nu i-au permis sa poarte decat o pereche de cercei cuminti si doua inele din aur galben cu diamante.

Unul dintre ele, cel reprezentand motivul sarpelui, aduce foarte mult cu o bratara, cu aceeasi simbolistica, purtata recent de Rihanna in cadrul premiilor Grammy.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.