Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bine accesorizate vedete de la Oscar 2012

Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.


10. Octavia Spencer

Castigatoarea trofeului pentru Cea mai buna Actrita intr-un rol secundar, a optat in materie de bijuterii exclusiv pentru platina.

Nu a fost singura; de altfel, lista actritelor care au purtat platina a fost completata de Angelina Jolie, Cameron Diaz, Penelope Cruz sau Natalie Portman.

Revenind la tinuta Octaviei, trebuie sa surprindem inelul cocktail, insa piesa de rezistenta o constituie de departe cerceii tip candelabru, incrustati cu diamante, si care au facut spectacol.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

La final de analiza constatam ca si in acest an spectacolul, in materie de bijuterii, s-a jucat de catre cercei. Acestia raman, chiar si in lipsa unei alte piese de bijuterie care sa ii sustina in asortare, piesa de rezistenta pentru cele mai multe dintre tinute.

Cand vorbim de metale, aceasta editie de Oscar a fost una a metalelor albe, platina cu precadere si aurul alb, insa nu am putut sa nu ne bucuram si de petele de auriu din cele cateva tinute care s-au rezumat la o astfel de accesorizare.

In fine, nu am putut sa nu observam lipsa unor piese de rezistenta pe segmentul pietrelor coloate. In general fiecare astfel de eveniment este prilej de prezentare a cel putin una doua lucrari extraordinare din pietre naturale, altele decat cele pretioase. Din pacate anul aceta nu am reusit sa identificam ceva care sa aduca cu senzationalul colier purtat de Heidi Klum la Golden Globe in urma cu doar cateva saptamani.


credit foto prima pagina: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.