Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bine accesorizate vedete de la Oscar 2012

Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

Valoarea estimata pentru bijuteriile purtate de catre Cameron Diaz depaseste suma de 900.000 de dolari.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

7. Gwyneth Paltrow


Gwyneth a avut un look imaculat, simplu, fin, elegant, iar in materie de bijuterii ne-a incantat de-a dreptul cu una dintre cele mai spectaculoase piese pe care le-am vazut la aceasta editie de Oscar.

Si-a purtat toate bijuteriile pe mana dreapta, un inel cocktail supradimensionat asortat unei bratari tip manseta cu diamante. Desi editia din acest an a mai surprins cateva vedete cu astfel de bratari, cea purtata de Gwyneth si care este creatia Anna Hu Hoaute Joaillerie este de departe cea mai eleganta.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

8. Kristen Wiig


Lasand la o parte faptul ca actrita Kristen Wiig si-a pus pe ea cam toate bijuteriile pe care le-a gasit in caseta, intalnim in tinuta ei cel putin o piesa care merita toate atentia noastra.

Este vorba despre inelul cocktail, extrem de interesant: vedem aici diamante, rubine si un masiv smarald caboson, montate toate in platina

Ramane unul dintre cele mai originale inele care au “pasit” pe covorul rosu.

Revenind la tinuta in ansamblu si lasand gluma la o parte, bratariile masive cu pietre, purtate in mai multe dimensiuni si modele, simultan si la aceasi mana este una dintre asortarile populare in acest moment.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

9. Kate Mara


Surprindem in aceasta imagine alte bijuterii inedite: doua ace de par cu diamante care ii ofera lui Kate o deosebita alura romantica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.