Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai bine accesorizate vedete de la Oscar 2012

Unul dintre detaliile cele mai importante de care vedetele si stilistii lor se ingrijesc imediat dupa alegerea tinutelor, il constituie bijuteriile, fiind de departe accesoriile care definesc, sau nu, dupa caz, orice aparitie pe covorul rosu.

credit foto: Heather Ikei / ©A.M.P.A.S.

5. Angelina Jolie


Ramane fidela cerceilor discreti, dar care fac spectacol prin pietrele pe care le poarta. La fel ca si in cazul Golden Globe, Angelina Jolie a ales sa poarte diamante vizibile.

Ei bine, de aceasta data a optat pentru cercei si inel cu diamante in taietura cushion.
Aceasta taietura, denumita si pillow cut (taietura perna), a fost extrem de populara in seculul al 19-lea; diamantele in aceasta sunt extrem de greu de procurat, aceasta nefiind una dintre cele mai populare taieturi. Specific acestei taieturi sunt colturile rotunjite si fatele generoase care asigura o puternica luminozitate pietrei.

Este una dintre taieturile vechi de diamant, iar faptul ca reflecta lumina intr-un foc asemanator celui degajat de lumina lumanarilor ii mai ofera si numele de “diamant candlelight”; asta face ca aceasta taietura sa fie considrata una romantica, clasica.

Asadar, accesorizare perfecta, printr-un inel cu numeroase diamante mici asezate in jurul unei pietre centrale in taietura cushion, avand in total peste 15 carate.
Diamantele cerceilor au nu mai putin de 20 de carate.

Din pacate, accentul a cazut prea putin pe perechea de clipsuri din platina si diamante in greutate de 25 de carate purtate pe rochia Atelier Versace, in jurul taliei. Toate bijuteriile purtate de Angelina Jolie au fost semnate de Neil Lane.
Superlativ prin simplitate.

credit foto: Ivan Vejar / ©A.M.P.A.S.

6. Cameron Diaz


Printre cele mai scumpe accesorizari de Oscar, i-au apartinut in acest an lui Cameron Diaz.

A purtat platina si, fireste, diamante. Astfel, a avut la gat un colier cu diamante in taietura emerald, cercei simpli, pe ureche, cu montura bezel si un inel cu un impozant diamant central.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.