Setari Cookie-uri

Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente

Iata care sunt procedurile care te scapa de transpiratie.

Transpiratia abundenta este o adevarata problema pentru foarte multi oameni, neplacere care da batai de cap nu doar in anotimpul cald ci si iarna. Aceasta se poate accentua atat de mul, incat sa nu mai fie ”reglata” nici din alimentatie dar nici cu produsele cosmetice specifice.

Exista, insa, cateva proceduri ce tin de chirurgia estetica, care rezolva problema in cateva saptamani.

Zonele unde transpiratiile pot fi exagerate sunt foarte diverse: axile, palme, spate sau talpi. Pentru toate partile corpului afectate de aceasta problema chirurgia estetica vine cu solutii.

O rezolvare rapida si comoda a acestui neajuns o reprezinta injectarea toxinei botulinice. Efectele se instaleaza in cateva zile iar rezultatele se pastreaza 6 luni.

Foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

O alta metoda, de data aceasta radicala de a rezolva aceasta problema o reprezinta lipoaspiratia glandelor sudoripare. Aceste glande sunt situate in profunzimea straturilor pielii. Prin utilizarea unei canule speciale care suctioneaza si chiureteaza in acelasi timp, glandele sudoripare sunt distruse si apoi eliminate astfel.

Citește și:

Vindecare locala se face intr-o saptamana. Nu raman semne vizibile ci doar cateva “gaurele” de 1-2 mm in diametru, locurile pe unde a fost introdusa canula.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.