Setari Cookie-uri

Tratamentul definitiv al transpiratiei abundente

Iata care sunt procedurile care te scapa de transpiratie.

In perioada imediat urmatoare, de cateva luni, este posibil sa apara mici denivelari la locul lipoaspiratiei, denivelari reprezentate de procesul de cicatrizare care are loc sub tegument. Masarea intensa a zonei rezolva problema in totalitate. In aproximativ 80% din cazuri rezolvarea este definitiva dupa o interventie. Diferenta de pana la 95% din cazuri este reprezentanta de situatia in care e nevoie de inca o interventie pentru ca parte din glandele restante isi vor tripla activitatea, parte din glandele distruse se vor reactiva. Aceasta este explicatia transpiratiilor abundente recidivante.

Este foarte important sa nu ne temem ca daca vor fi distruse glandele sudoripare dintr-o zona a corpului, toxinele nu mai pot fi eliminate! Foarte multi pacienti sunt ingrijorati de acest aspect.

Organismul are multe mecanisme prin care indeparteaza toxinele, altele decat transpiratiile: mictiunea, defecatia, respiratia, descuamarea pielii, etc.

Citește și:

Mai mult decat atat, pielea de pe toata suprafata corpului are glande sudoripare in structura sa, deci ramane posibila in continuare perspiratia si transpiratia, dar in alte zone decat cea operata.

Articol scris de Adina Alberts, expert Kudika.

Site personal: www.adinaalberts.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.