Setari Cookie-uri

Inteligenta emotionala si curajul de a fi tu insati

Invata sa fii tu insati!

In acel moment am avut revelatia. M-am vazut pe mine in copilarie, foarte singura in fata problemelor mele, deoarece parintii erau prea ocupati cu alte treburi.

Eram singura, dar si libera sa gandesc pentru mine. Insa, copilul nu are putere deplina pentru sustinerea deciziilor sale, asa ca a lua singur decizii, nu este o solutie optima la acea varsta. De aici sentimentul de inadecvare ce apoi, a generat vinovatia.

Dar in viata apelam la solutiile care ne sunt la indemana in functie de context. Nu -i asa?

Deci, in acel moment al dialogului in grup, am resimtit si sentimentul de vinovatie pentru faptul ca indraznesc sa gandesc asa despre parintii mei. Si acest sentiment de vinovatie imi fura energia care ar fi trebuit s-o folosesc pentru sustinerea deciziilor mele curente.

Iar acest fapt era prezent inca, chiar daca eu eram deja adulta, locuiam demult la casa mea si aveam drept si putere de a lua decizii pentru viata mea. Nu ma puteam folosi pe deplin de aceasta competența, datorita blocajului energetic mentinut de sentimentul de vinovatie.

Citește și:

Toate emotiile traite de-a lungul vietii sunt memorate in sistemul energetic. Ele sunt resursele care ne sustin in prezent. Si daca ceva nu este integrat corespunzator, poate crea blocaj energetic, indiferent de cat timp a trecut de la trairea acelei emotii.

Desigur ca procesul de care vorbesc este foarte complex si nu poate fi definit doar in cateva randuri. De aceea am preferat sa scriu o carte in care sa explic asta pe larg. Sentimentele sunt formatiuni afective complexe si cuprind mai multe emotii.

Iar pentru eliminarea blocajelor energetice, fiecare emotie se cere recunoscuta, integrata in sistem, realizand schimbarea si la nivelul gandurilor. Si astfel se reactiveaza circuitul energetic. Insa, avem si mecanisme de aparare prin care ascundem emotiile, deoarece emotiile negative dor. Dar ascunse, ele mentin blocajul.

Citește și:

Vestea buna este ca folosind tehnicile psihoenergetice si sustinand verbalizarea prin stimularea fizica a sistemului energetic, eliberarea emotiilor negative se poate realiza incredibil de usor si eficient. Iar aceste tehnici pot fi invatate usor si practicate si de nespecialisti, ca forme de autoajutor.

Merita efortul pentru deprinderea modului de executie.

Adevarul tau personal este important si influenteaza creativ vibratiile tale si ale sistemului energetic in care esti inclusa!

Tu decizi sensul in care este directionat potentialul pe care il ai deja. Deoarece, puterea iti este accesibila prin asumarea responsabilitatii!

Oxana Covaci

Consilier psihologic, trainer, specializata in tehnici psihoenergetice

sursa foto prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.