Setari Cookie-uri

Sfarsitul suferintei este atat de aproape ca l-ai trecut cu vederea

Cu totii cautam in viata sfarsitul suferintei.

Acest mesaj de astazi nu a ajuns la tine intamplator, ci pur si simplu constiinta ta a decis sa-si transmita un mesaj prin mine.

Dupa poate ani de deruta, de intrebari ne-raspunse, astazi ai ocazia sa privesti cu adevarat in interiorul tau si sa te indoiesti de tot ceea ce ai crezut despre tine pana acum. Te rog chiar sa te indoiesti de ceea ce iti voi spune eu in continuare.

Viata este o calatorie , iar paradisul, in ciuda a ceea ce poate ai crezut pana acum, nu este un loc exterior tie, ci este acel loc in care ai vazut cu adevarat cine esti.

Cand te intrebi cine esti, din mintea ta izvorasc o multime de ganduri, care provoaca in interiorul tau un univers de sentimente colorate. Insa te-ai intrebat vreodata cum poti stii ca aceste ganduri sunt adevarate?

De unde vin aceste ganduri?

Probabil ca unii dintre voi ati facut-o, si in acelasi timp poate altii nu ati vazut lucrurile din aceasta perspectiva inca, insa daca ati ajuns la acest mesaj, probabil ca e timpul potrivit.

Citește și:

Astazi iti voi spune un singur lucru pe care daca vei incepe sa il vezi si sa il simti cu claritate, iti va aduce in viata ta o noua perspectiva, mai multa liniste interioara, si din aceasta liniste interioara mai multa armonie in viata ta.

Pentru ca probabil, ai observant pana acum, ca atunci cand e haos in sufletul tau, e haos in viata ta.

Ceea ce vreau sa-ti spun este ca tu nu esti gandurile tale si nu esti sentimentele tale, si cand iti spun acest lucru, si cand citesti aceasta afirmatie, vreau sa ramai constient/a de ce se intampla in interiorul tau.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.