Setari Cookie-uri

Sfarsitul suferintei este atat de aproape ca l-ai trecut cu vederea

Cu totii cautam in viata sfarsitul suferintei.

Tot ceea ce vedem in lumea exterioara este o forma de gand, care se materializeaza intr-o multitudine de moduri si daca tot ce este in exterior este de fapt o reflexie a interiorului nostru, inseamna ca undeva exista o sursa, si ca totul se creaza din aceasta sursa. Unii dintre noi o numim Dumnezeu, altii o numim constiinta, iar altii pur si simplu o numim creator.

Te-ai gandit vreodata ca locul in care te intalnesti cu Dumnezeu, nu este nicidecum in cer, ci este inauntrul tau? Ei bine, vreau sa simti ce simti acum in legatura cu acest mesaj.

Si simti ca Dumnezeu este totul, ca Dumnezeu este abundenta, ca Dumnezeu este pace iubire, si nu are absolut nici o problema?

Si atunci noi de ce ne confruntam cu atatea si atatea probleme, de ce suferim atat de mult si cum putem sa oprim acest lucru?

Totul este simplu, poate atat de simplu incat am trecut cu vederea acest aspect. Adevarul , libertatea, a stat intotdeauna mai aproape decat am crezut vreodata, si este inauntrul nostru.

Citește și:

Insa nu putem vedea acest lucru, pentru ca viata noastra, trairea noastra, experientele noastre in majoritatea timpului se petrec in lumea gandurilor. Si de aceea inca suferim.

Atunci cand dam crezare unui gand care ne poate spune, ca avem probleme, ca suntem nefericiti, ca nu putem, noi experimenta viata exact in acest mod, pentru ca ne identificam cu aceste ganduri. Si de aici apare iluzia si suferinta. Pentru ca ne identificam cu ceva ce nu este adevaratul nostru sine.

E ca si cum ai incerca sa mergi in papucii altcuiva cu 2 numere mai mici. Asa cum experimentezi durere, cand porti acesti papuci, la fel experimentezi durere, cand porti cu tine credinte si ganduril false despre ceea ce esti.

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.