Setari Cookie-uri

10 trucuri pentru diminetile in care nu-ti iese deloc machiajul

Esti pe fuga, abia ai sorbit doua guri de cafea, te-ai imbracat pe jumatate si incerci sa te machiezi rapid.

Un articol realizat de Lizi Serbanescu, expert estetician la Estetic Studio by Lizi Serbanescu

Cum graba strica treaba, mai mult ca sigur cozile de pisica ale ochilor sunt tremurate, conturul buzelor este inegal si tehnica de contouring s-a dus pe apa sambetei.

Foto interior si prima pagina: femeie care se machiaza dimineata, Shutterstock

Uite cum sa repari toate greselile de machiaj intr-o clipa:

1. Ca sa elimini excesul de blush, ia o pensula fina, prinde o cantitate suficienta de pudra translucida si aplic-o pe zonele problema pentru a mai difuza din produs.

2. Daca fondul de ten folosit este prea inchis pentru nuanta ta de ten, ai putea incerca sa indulcesti produsul cu o pudra dar cel mai bine este sa te demachiezi si sa incerci sa-ti cumperi altul cat mai repede.

3. Genele tale arata ca piciorusele de paianjen din cauza excesului de mascara? Nu incerca sa le separi cu periuta speciala, se vor rupe. Foloseste un demachiant eficient, prinzand genele intre dischete – asa nu vei afecta machiajul ochilor.

Citește și:

4. Nu intelegi de ce mai ai cearcane desi ai aplicat concealer? Mai mult ca sigur, ai gresit ordinea aplicarii produselor. Mai intai, intinzi fondul de ten, apoi concealer-ul.

5. Confera un aspect light fetei tale aplicand fondul de ten cu pensula prin tamponare.

6. Cosurile ies in evidenta dupa machiaj? Probabil folosesti acelasi concealer pentru cearcane si cosuri. Gresit! In timp ce zona de sub ochi trebuie iluminata, imperfectiunile trebuie ascunse cu un produs de aceeasi culoare cu cea a pielii tale.

7. Respecti o rutina stricta de ingrijire a fetei dar tenul tau arata din ce in ce mai rau? Probabil folosesti crema hidratanta pe toata suprafata fetei cand ar trebui sa o alternezi cu una matifianta, cu textura de gel, pe zona T.

8. Ai tenul gras dar vrei putina stralucire naturala? Nu folosi produse sidefate. In schimb, bazeaza-te pe autobronzante, blush-uri si anticearcane cu o nuanta mai deschisa decat tenul tau.

Citește și:

9. Ai aplicat autobronzant pe toata fata? Probabil nu arata asa cum ti-ai inchipuit. Demachiaza toata fata in afara unei zone esentiale, in forma de 3: tample, obraji si maxilar.

10. Ai aplicat prea mult fard de sprancene? Indeparteaza excesul de produs cu un demachiant la capete si piaptana-le cu o periuta de mascara. Vor capata un aspect ingrijit.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.