Setari Cookie-uri

Cele 4 legaminte

Am ajuns intr-un punct in care nu mai stiu cum sa vorbesc cu El. Cum sa-I spun despre trairile mele, cum sa-l fac sa ma inteleaga. Golurile in comunicarea dintre noi se adancesc din ce in ce mai tare.

Am ajuns intr-un punct in care nu mai stiu cum sa vorbesc cu El. Cum sa-I spun despre trairile mele, cum sa-l fac sa ma inteleaga. Golurile in comunicarea dintre noi se adancesc din ce in ce mai tare.
Frustrarile cresc si imi determina modul in care actionez.

Te ascunzi, reprimi,reprimi incat ai ajuns un balon . Simti ca explodezi. Mintea iti e populate de ganduri negative.

Nu vreau sa-l pierd dar asa nu se mai poate.

‘’Da-mi voie sa intru in universal tau’’, o voce interioara zbiara inaluntrul meu. Cum pot sa te cunosc, cum sa intru in fuziune cu tine?

Tu cum vorbesti cu El? Printe mailuri si telefoane, mesaje in graba, biletele pe frigider. Amandoi sunteti prinsi in tumultul zilelor ocupate si aproape ca nu va mai intalniti sau va intalniti si amandoi faceti schimb de stari negative din deasga de peste zi. E suficient sa ajungeti fata in fata sa apasati exact pe butonul care trebuie pentru a da nastere la conflicte.

Tu nu mai stii cine e El, el nu mai stie cine esti tu si separate v-ati pierdut pe sine.
Eu nu inteleg de ce iti versi toti nervii asupra mea, nu mi se pare corect si iau totul personal.
Durere cauzata de cuvinte otravite.

Lipsa schimbului de ganduri si trairi asertiv in cuplu devine ingrijorator. In viteaza in care traiesti fiecare zi a vietii tale, primul lucru pe care il faci cand te trezesti este sa-ti pui un costum, o masca sis a te adaptezi realitatii exterioare. Iti reprimi adevarata ta natura pentru a fi in pas cu ceilalti si a intra in scena.
Incepe spectacolul!

Pe la mijlocul scenei a doua sau a treia, obosita deja rabufnesti:

Dar am incercat de atatea ori sa te inteleg, am lasat de la mine, am tacut, am tacut dar se pare ca nu vorbim aceeasi limba.

Recunosc piesa si recunosc exact actul din piesa de teatru a vietii pe care o traiesti. Nu esti singura, am fost si eu acolo si stiu cata importanta are cuvantul in viata ta.

Un singur cuvant e suficient sa trezeasca in tine anumite stari, sa-ti activeze cele mai adanci temeri.
Raspunsul tau e pe masura.

Daca e sa ne amintim de o personalitate care a folosit cuvantul pentru a determina actiunile a mii si mii de oameni, cred ca stii la cine ma refer.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.