Setari Cookie-uri

Cele 4 legaminte

Am ajuns intr-un punct in care nu mai stiu cum sa vorbesc cu El. Cum sa-I spun despre trairile mele, cum sa-l fac sa ma inteleaga. Golurile in comunicarea dintre noi se adancesc din ce in ce mai tare.

Vrei sa comunicati mai bine?Nu merge pe principiul cine a dat mai mult pana acum,fa tot ce poti si astfel vei fi mereu impacata cu tine s vei scapa de gandurile: Daca as fi facut mai mult, poate as fi reusit, pentru ca tu déjà ai facut tot ce tine de tine pentru asta,

Nu e usor sa iti insusesti aceste 4 legaminte dup ace ai incheiat zeci care le combat pe acestea, insa deindata ce reusesti calitatea vietii tale se va imbunatatii seminficativ, vei fi mai aproape de natura ta, iti vei sa voie sa fii tu insati si vei observa cu realitatea ta exterioara se modifica pe baza schimbarii fiecarei perceptii.

Te las la experimentezi si te astept sa-mi povestesti!

Cu drag
Cristina

Articol de Cristina Miculete, viitor psiholog, trainer dezvoltare personala in formare.

Daca vrei sa citesti imediat materialul gratuit scris de mine Arta Feminina a dragostei-Ingrediente si otravuri , despre cum sa experimentezi arta dragostei si cum sa ai o relatie sanatoasa intra pe www.artafeminina.









Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.