Setari Cookie-uri

Cele 4 legaminte

Am ajuns intr-un punct in care nu mai stiu cum sa vorbesc cu El. Cum sa-I spun despre trairile mele, cum sa-l fac sa ma inteleaga. Golurile in comunicarea dintre noi se adancesc din ce in ce mai tare.

Ai ghicit. Da Hitler.
Intelegi cam ce puterea poate avea cuvantul ,aceasta mica parte cu o semnificatie enorma pentru comunicare?

In fiecare zi facem cu noi insine o multime de legaminte. In fiecare zi ideal ar fi sa crestem pe scara fizica, psihica, spiritual si sa ne dezvoltam. Poate si voi aveti un model o imagine spre care va indreptati si daca nu e una poate chiar mai multe si fara sa va dati seama tindeti sa ajungeti sa fiti ca ei.
Eu mi-am ales un model si am sa va spun si voua despre el.

Am ales ca vreau sa fiu ca toltecii. Cine erau toltecii?
Toltecii erau oameni, barbati si femei ai intelepciunii.
Vreau sa fiu o femeie a intelepciunii.

Si vrea sa urmez cele 4 legaminte pe care oricine, indiferent de religie, daca le adopta in viata sa va observa cu lucrurile se schimba radical.

De cand am descoperit aceste 4 legaminte pe care ti le spun si tie acum si eu si cei din jurul meu ne indreptam din ce in ce mai mult spre noi insine, spre fericirea, sprea devarata noastra natura sis pre iubire.

In viata daca nu de dezvolti mori, daca perpetuezi legaminte gresite cu tine insuti, te sabotezi singur fara sa stii. In fiecare zi facem intelegeri cu noi insine, intelegeri care ne determina modul de a actiona si ca urmare obiceiurile si cum spunea Richard Bandler, obiceiurile ne determina viata.

Asa ca draga mea, dragul meu, daca cea ai facut pana acum in viata ta nu functioneaza, ai acum ocazia sa urmezi aceste legaminte toltece care mie personal si celor din jurul meu ne-au schimbat viata.
Sa ne intoarcem la cum vorbesti cu El si la cum poti adopta aceste legaminte astfel incat incercarile de a vorbi cu El, sau creearea unor relatii interpersonale mai bune sa nu mai fie doar o aspiratie.
Hai sa incepem.

‘’In fiecare zi fii impecabil cu cuvintele tale’’

Gandeste-te la o situatie cand ai vorbit cu El si aminteste-ti ca simplele cunvinte au puterea de a sadi seminte in mintea celui caruia ii sunt adresate.

Daca tu vrei sa-I transmit un mesaj cu reprosuri si tipete nu vei rezolva nimic. Mai mult e posibil sa apesi exact butonul care ii declanseaza reactii negative. Suntem diferiti asa ca nu exista bine si rau ci doar valenta pe care noi o dam. Indiferent ca ceea ce face sau spune este sau nu ion conformitatea cu ce gandesti tu, ai grija sa-si spui ca tu vezi lucrurile intr-un alt mod ins fara a-I ataca propriile perceptii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.