Setari Cookie-uri

Cum sa te imbraci de Valentine's Day

De Valentine’s Day nu ne dorim multe lucuri, ci doar sa aratam perfect la bratul persoanei iubite.

Ca sa reusim asta, in primul rand trebuie sa avem incredere in noi, sa ne bucuram de iubirea care ne este oferita si sa afisam un zambet larg si sincer pe chip. Nimic mai simplu!

Mai apoi trecem la partile exterioare pe care fiecare dintre noi stie ce sa le faca ca sa le puna in valoare. Un par stralucitor si cu volum se obtine cu putin fixativ si o perie rotativa. Machiajul trebuie sa fie natural, chiar daca este Valentine’s Day si iti doresti sa arati altfel decat in celelalte zi. Lasa alte calitati sa iasa in evidenta.

Poti pune accept pe outfit-ul ales pentru aceasta zi speciala. Aici poti opta pentru hainute ceva mai indraznete care scot la iveala o alta latura a ta. Eu am cautat pe magazinele online si vin in ajutorul tau cu cateva recomandari de care te vei indragosti cu siguranta.

Rochii provocatoare

Esti tanara si ai un corp frumos… de ce sa il acoperi cu haine largi chiar si la intalnirile romantice?! De Ziua Indragostitilor iti propun sa alegi una dintre rochiile de mai jos si sa iti surprinzi iubitul in cel mai placut mod posibil. Pe langa iubirea pe care i-o porti si pe langa faptul ca esti o fata de casa, il respecti si ii esti fidela, fa-l sa fie si mai mandru pentru ca are alaturi o femeie superba, frumoasa atat pe exterior, cat si pe interior.

Citește și:

Rochii sexy

Rochie cu crapatura: 160 lei; Rochie cu spatele gol: 200 lei; Rochie cu decupaje: 200 lei

Outfit-uri inedite

Daca esti obisnuita sa porti rochii in orice sezon, pe 14 februarie apari in fata lui intr-un outfit sexy all black demn de o femeie puternica si increzatoare, asa cum esti tu. Ai de ales intre pantalonii evazati – sacou si o salopeta cu particule stralucitoare.

Sau indrazneste sa combini un body super decoltat cu o pereche de pantaloni din piele. Crede-ma ca nu o sa isi ia ochii si mainile de pe tine.

Outfit de Valentine's Day

Outfit clasic: 260 lei; Body cu snur: 180 lei; Evening outfit: 300 lei

Jachete elegante

Ne indragostim la prima vedere, ceea ce inseamna ca primul impact vizual conteaza foarte mult. Daca vrei sa il faci sa se indragosteasca si mai tare de tine, apari la intalnirea cu el acoperita de un palton sau o jacheta care sa iti puna in valoare personalitatea.

Citește și:

Daca esti o persoana eleganta, vei alege sa porti o haina neagra dintr-un material fin, iar daca esti o fire jucausa si pusa pe glume, vei face impresie buna intr-o jacheta rosie cu gluga prevazuta cu urechiuse.

Jachete de primavara

Trenci cu cordon: 220 lei; Cardigan cu buzunare: 150 lei; Cardigan Kitty: 150 lei

Sursa Foto Front Page: Puhhha/Shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.