Setari Cookie-uri

Mireasa Taur: stil si tendinte

"Ceea ce Dumnezeu a unit, omul sa nu despartă". Prin aceste cuvinte, Domnul a intarit casatoria, iar pentru tine este cea mai de pret ascultare.

Cine te ia sotie, este clar cel mai norocos barbat de pe planeta. Continui seria sugestiilor pentru miresele din vara aceasta, in functie de stilul potrivit zodiei fiecareia dintre noi; am inceput cu stilul miresei Berbec, acum va propun sa descoperim impreuna cum e mireasa zodiei Taur.

Tu, mireasa Taur, esti una dintre cele mai iubitoare, delicate si dedicate fiinte. Iubesti trup si suflet, te dedici in totalitate si faci orice iti sta in putere pentru ca barbatul de langa tine sa se simta special. Cand sunteti voi doi, nimeni nu mai conteaza.

Nunta voastra o sa fie dupa un scenariu de basm, cu printi si printese. Locul ideal pentru acest eveniment este un camp verde, o asezare la sat, iar pe masa se vor afla numai bauturi rafinate si mancaruri sanatoase, eventual bucate romanesti.

Cat despre rochie, pantofi, buchetul de flori, bijuterii si altele, iata care este stilul tau:

Citește și:

Rochia de mireasa

Esti frumoasa, esti tanara, esti visatoare, esti fascinata de arta si de natural, iar cand vine vorba de rochia de mireasa o vei alege pe cea care reflecta personalitatea ta si in care te vei simti ca si cum ar fi o rochie pe care o porti zilnic.

Doar ca vei fi asemeni unei printese de altadata. Rochia de mireasa a femeii din zodia Taur cade drept pe silueta, este cat mai simpla, cu mici insertii de dantela.

Buchetul miresei

Iubesti toate florile de pe pamant, stiu asta, iar tu esti una dintre ele.

Iti place sa ai casa plina cu flori, pe biroul de la locul de munca ai mereu flori de sezon, dar cand o sa vina ziua in care iti alegi buchetul de mireasa, trebuie sa te gandesti daca va fi din trandafiri sau din flori de camp.

Mireasa Taur

Alege-ti buchetul de mireasa potrivit

Machiajul miresei

La o persoana, tu stii sa apreciezi cel mai bine frumusetea interioara si pe cea naturala.

Citește și:

Cu toate ca prietenele apeleaza la tine sa le machiezi pentru ca stii sa faci dintr-un machiaj arta, tie iti place sa te porti cel mai mult naturala. Asa ca machiajul care se asorteaza cu fericirea din ziua nuntii va fi cat mai natural.

Daca si tu esti la fel de norocoasa ca prietenele mele nascute in zodia Taur si ai fost inzestrata cu niste ochi mari si hipnotizanti, accentul il vei pune pe buze, alegand un ruj intr-o nuanta puternica. Ochi mari si luminati, blush roz in obraji si ruj roz.

Bijuteriile

Iti plac bijuteriile, insa la propria ta nunta, din cate am observat eu la tauroaice, o sa vrei sa porti doar verigheta si o coronita din flori. Corecteaza-ma daca ma-nsel.

O sa fie o coronita verde din flori naturale, pentru ca verde este una dintre culorile tale preferate si te pune in valoare. Sau o sa fie o coronita din perle.

Mireasa Taur

Pantofii

Mereu la curent cu noile tendinte, mireasa zodiei Taur o sa fie in centrul atentiei chiar daca nu o sa poarte cele mai inalte tocuri, ci, dimpotriva, ar putea alege o pereche de sandale joase cu pietre, create de un designer celebru.

Citește și:

Lenjeria intima

Pentru orice femeie, lenjeria intima ar trebuie sa joace un rol important, insa pentru nativele zodiei Taur, lenjeria intima este mai mult decat un simplu material pe care il porti pe sub haine. In ziua nuntii, pe sub rochia alba, mireasa zodiei Taur va purta lenjerie intima din dantela fina, cel mai probabil in nuante de roz pal.

Sursa Foto: Shutterstock/ YamabikaY; Oleksandr Kavun

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.