Setari Cookie-uri

Cercei pentru mireasa

Pentru o mireasa fashionista, bijuteriile joaca un rol extrem de important in ziua nuntii. Este posibil sa investeasca mai mult decat ar trebui pe setul de bijuterii care i-a cazut cu tronc.

Cand te pregatesti pentru cel mai important eveniment din viata ta, esti atenta pana la cel mai mic detaliu, pe care e posibil ca ceilalti invitati nici sa nu-l remarce. Ideea este sa stii tu ca totul este perfect!

Printre aceste "mici" detalii se numara si cerceii pe care tu ca mireasa ii porti in ziua cea mare. Daca iti vei lasa parul desfacut astfel incat sa iti acopere urechile intreaga zi, cerceii nu se vor observa, de aceea am indraznit sa spun ca intra la categoria mici detalii. In schimb, daca coafura ta este un coc sau o coada lejera, cerceii vor fi in centrul atentiei.

Cercei cu perle si diamante

Din cate am observat eu la miresele mele, mai toate au optat pentru cercei cu pietre pretioase sau semipretioase, cercei de dimensiuni mici, "bobite" cu surub drept sistem de inchidere. La albul rochiei au asortat albul si stralucirea cerceilor.

Citește și:

Cerceii din imaginea de mai jos sunt cercei care se potrivesc cu rochiile albe de printese, cu trena si cu crinolina.

Eu m-am decis: vreau ca bijuteriile mele din ziua nuntii sa fie cu perle: perlute mici si albe in urechi, un colier din perle la gat si cel mai finut inel cu perla pe degetul inelar.

Cercei pentru mireasa: Cercei cu perle si diamante

Cercei cu perle Cercei cu diamante Cercei de aur cu diamante

Cercei pentru mirese atipice

Daca nu visezi la o rochie alba de mireasa, ci pentru tine rochia perfecta este in tonuri nude si intra la categoria boho style, ai de ales intre cerceii colorati, cerceii statement si cerceii vintage. Sunt cercei pe care i-as purta odata cu coronita care mi-ar sustine coafura.

Cercei pentru mireasa

Cercei retro placati cu aur Cercei handmande din Israel Cercei cu cristale

Pe final, iti reamintesc ca am inceput seria materialelor dedicate mireselor in functie de zodia fiecareia. Sper sa te inspire si sa iti usureze "munca" in timpul pregatirilor pentru ziua cea mare.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ArtemZ

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.