Setari Cookie-uri

Geanta cu franjuri - se poarta si acum si la toamna!

Unul dintre cele mai frumoase aspecte ale modei este faptul ca tenditntele se repeta. Si pentru ca geanta cu franjuri este un accesoriu ce rezista in moda de cateva sezoane si va continua si in toamna-iarna 2017-2018, am cautat cele mai chic modele de genti pentru a cumpara inteligent!

Si de ce n-ai face-o? De ce n-ai cumpara destept piesele perene? Acele articole vestimentare care dainuie cu fiecare sezon. Eo modalitate prin care poti fi la moda mai mult timp, cu un buget mai mic.

Iata deci, ce modele de genti cu franjuri se poarta in vara aceasta, ce modele continua si la toamna si cum sa ti le alegi inteligent:

Cum porti geanta cu franjuri in vara aceasta

In vara aceasta se poarta gentile cu franjuri de umar si gentile clutch cu franjuri. Pe acestea din urma le poti purta si incepand cu sezonul rece.

O geanta de umar cu franjuri este varianta ideala pentru tinuta smart-casual, completand perfect blugii sau rochiile flu-flu cu imprimeu. Poti purta plicul sau clutch-ul cu franjuri si in tinute de zi dar si in outfit-uri de seara.

Geanta cu franjuri ce se poarta in vara aceasta

Vezi modele de geanta cu franjuri de purtat toamna aceasta!

Geanta cu franjuri este accesoriu must-have si la toamna

Toamna-iarna 2017-2018 este un sezon opulent. Si acest lucru se vede foarte mult la accesorii. Geanta cu franjuri este prin definitie un accesoriu opulent, bogat. Insa in sezonul rece ce urmeaza este cu adevarat eclectica, pretioasa, bogata, aproape “galagioasa”.

Citește și:

Se poarta clutch-urile si plicurile de mana cu franjuri textili, cu ciucuri, cu aplicatii etno, cu imprimeuri si decoratiuni. Si se poarta gentile efectiv din franjuri.

Alaturi de blana, alaturi de stofe groase, in tinute casual cu jeans sau la rochii elegante de seara, geanta cu franjuri a iernii este un accesoriu ce defineste tinuta.

Geanta cu franjuri artizanala se poarta la toamna

Alege un model de geanta cu franjuri artizanala se poarta la toamna

Foarte important cand alegi geanta cu franjuri, si in vara aceasta si in toamna-iarna 2017-2018 este sa te gandesti bine cum iti compui outfit-ul: alegi un mix opulent, bogat in care geanta cu franjuri este o completare sau alegi un stil minimalist, cat mai neutru in care geanta cu franjuri si accesoriile ce o completeaza sunt pete de culoare si textura?

Sursa foto front page – Tamara Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.