Setari Cookie-uri

Top 6 piese vestimentare racoroase pentru canicula

Pentru o vara fara griji, evita sa te plimbi pe strazi ziua in amiaza mare, consuma multe lichide si pastreaza aproape o palarie, un evantai si haine racoroase.

Dupa cum probabil ai observat, verile noastre sunt din ce in ce mai calduroase.

De la an la an nu stim unde sa mai fugim in cele trei luni, chiar patru (si septembrie se "lauda" acum cu temperaturi de peste 30 de grade) de canicula si ce haine sa mai punem pe noi ca sa simtim putina racoare.

Pana si eu, fana infocata a blugilor, am renuntat la acestia pentru ca am pierdut lupta cu caldura. Am inlocuit treptat blugii cu pantaloni scurti si rochite.

Dar parca nici astea nu ma mai ajuta. Le caut acum pe cele mai scurte, cele mai vaporoase, cele mai deschise la culoare. Am facut pace si cu imprimeurile (florale, geometrice, multicolore), care-mi plac acum la nebunie.

Asa ca pentru astazi am realizat un mic top al pieselor vestimentare care ofera libertate si un strop de racoare in sezonul calduros.

Salopeta din voal

E clar ca voalul este cel mai racoros material si cel mai recomandat pentru zilele toride. Nu-ti fie teama sa-l porti indiferent de eveniment sau de moment al zilei.

Citește și:

Cat despre salopeta din voal, acest model indraznet este o alegere inspirata pentru serile de vara, pentru petreceri si pentru sedinte foto inedite.

Salopeta din voal

Cauta o salopeta potrivita stilului tau

Rochie mini

Chiar si rochia de vara poate sa aduca disconfort in zilele caniculare, de aceea este recomandat sa eviti modelele mulate, care atunci cand transpiri lasa sa se vada mici pete inestetice.

Vara ai nevoie de o rochie scurta, cu bretele subtiri si cat mai vaporoasa/larguta. O rochie pe care abia daca o vei simti pe corp.

Rochia mini din imaginea alaturata este exemplul perfect de rochie eleganta pe care sa o imbraci si intr-o zi de munca, dar si la o petrecere de vara.

Rochie mini

Alege rochia care se potriveste stilului tau

Fusta din voal transparent

Fusta din voal transparent cu design inedit s-ar putea sa devina preferata ta.

Este o piesa vestimentara eleganta ce vine la pachet cu o jupa si o pereche de pantaloni scurti din material elastic, pe care le porti in functie de situatie.

Citește și:

Se potriveste atat cu camasi, cat si cu topuri si bluze fine.

Fusta din voal

Alege ce model de fusta ti se potriveste

Top cu aplicatii din dantela

Vara asta vreau sa port doar topuri din materiale racoroase, cu bretele subtiri si aplicatii care-mi permit sa nu-mi pun sutien. Un astfel de exemplu este topul satinat cu aplicatii din dantela.

Elegant sau casual chic, se va purta cu pantaloni vaporosi, dar si din denim, cu fuste mini, midi sau lungi, cu sandale si pantofi, dar si cu tenisi sau espadrile.

Topuri de vara

Te asteapta o multime de topuri racoroase de vara

Pantaloni scurti vaporosi

Cand vine vorba de imprimeuri, pantalonii scurti sunt preferatii mei.

Cei din imagine sunt confectionati dintr-un material vaporos perfect pentru vara asta si sunt prevazuti cu buzunare si talie elastica.

Isi fac rapid loc intr-un outfit elegant format din top fin si sandale cu toc.

Citește și:

Pantaloni scurti vaporosi

Vezi mai multe modele de pantaloni scurti


Eu una am preferat intotdeauna toamna si iarna, pe principiul: "cand e frig, mai pun o haina pe mine, dar cand e cald, ce pot sa mai dau jos?!".

Ma sperie temperaturile ridicate si lipsa de aer din zilele caniculare, dar ma incanta ideea de a purta cat mai putine haine si din materiale cat mai fine. O rochie pe mine, sandalele in picioare si sunt gata. Vara nu e timp de pierdut cu outfit-ul de a doua zi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By MRProduction

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.