Setari Cookie-uri

Cum te imbraci la piscina in vara aceasta

Cu cat suntem invadati de canicula, cu atat cautam solutii de evadare. Uneori ne iese bine de tot, si fugim la mare in weekend. Alteori, ramanem “prizonieri” ai urbanului si ne refugiem la piscina!

Asa ca, m-am hotarat astazi, ca tot mai e muuult din vara aceasta, sa iti propun cateva variante chic de haine si accesorii numai bune de purtat la plaja, in oras. Astazi vorbim despre cum te imbraci la piscina in vara aceasta!

Cum te imbraci la piscina ca sa fii sexy

La piscina mai exista jocuri in apa sau poate ai chef sa inoti mai mult! In plus, la piscina “dres-code-ul” – daca-mi permiti sa ii spun asa – ar trebui sa fie putin mai elegant.

Tocmai de aceea m-am gandit la un costum de baie intreg. Si ce varianta mai sexy decat un model cu decupaje? Si ce varianta mai urbana decat un costum de baie cu imprimeu exotic si cordon in talie?

Pentru momentele in care bei un cocktail la bar sau mananci pranzul este recomandat (si elegant) sa alegi o tunica de plaja, pe care sa o porti pe deasupra. Completeaza acest look cu tenta retro cu o geanta de plaja Boho, colorata!

Citește și:

Cum te imbraci la piscina ca sa fii sexy

Vezi costum de baie intreg cu print exotic Tunica de plaja Alege o geanta etno-colorata

Alege cele mai cool accesorii de plaja

Daca tot este vara lor si daca tot am lamurit cum te imbraci la piscina in vara aceasta, iata cum te accesorizezi! Voi incepe cu mai sus mentionatii papuci! O pereche de papuci cu volane trebuie sa-ti iei in vara asta! Iar acest model e fabulos!

Sigur ca nu vei merge la piscina fara ochelari de soare, pentru ca ai nevoie de ei cat te bronzezi. Si pentru ca vorbim despre cum sa combati canicula pana la urma, ia-ti si o bentita de par tip turban care sa-ti tina parul strans.

Alege cele mai cool accesorii de plaja

Papuci cu funde sau volane Turban chic pentru par Ochelari de soare cat-eye

Ai mai putea sa alegi pentru piscina si un pareo, sau poate un set de bratari! Pana la urma, este hotararea ta cum te imbraci la piscina, in functie de stilul propriu, important este sa te simti bine! Si neaparat sa nu uiti protectia solara!

Citește și:

Sursa foto front page – Ariel Lustre/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.