Setari Cookie-uri

Cum poti fi sexy la birou pastrand decenta

Sexy la locul de munca? Da. Sexy si decenta in acelasi timp? Da. Ei bine, in cautarea unui astfel de look sunt eu si astept cu nerabdare sa ajung in punctul in care o sa fiu multumita de stilul meu vestimentar si de intreaga garderoba.

Sa fii sexy la locul de munca este o dovada de curaj. Nu poti sa fii sexy daca nu ai incredere in tine si daca nu ii lasi pe ceilalti sa observe ca te simti bine in pielea ta.

Eu te provoc sa adopti acest stil la birou si sa ii lasi pe ceilalti sa vorbeasca, pentru ca sexy nu inseamna neaparat vulgar. Daca stii ce piese sa alegi si cum sa le combini, o sa dai un exemplu de eleganta si bun gust pentru care toti te vor invidia.

Iti las in continuare cinci piese vestimentare office, sexy si decente pe care poti conta.

Rochie cu taietura dubla

Chiar in urma cu cateva ore am avut o discutie cu una dintre prietene, care, dupa ce m-am plans ca iar m-am imbracat ca un baietel, mi-a spus ca pe mine ma vede imbracandu-ma la birou in rochite asortate cu tenisi in picioare. Acum, ca e toamna, in rochie-dres gros-ghete.

Dar daca m-as deplasa la birou cu masina personala, as alege sa ma imbrac intr-o rochie neagra office si m-as incalta doar cu pantofi sau sandale cu toc - ca in imaginea alaturata. Este cea mai sexy si decenta tinuta office.

Citește și:

Rochie neagra office

Mai multe modele de rochii office

Pantaloni drepti

Ca sa afisezi un look sexy si decent in fata sefilor si al colegilor, combina o pereche de pantaloni lejeri, din material fluid, cu un top satinat, decoltat. Sau inlocuieste topul satinat cu o camasa oversize, pe care o lasi usor iesita din pantaloni.

Incaltamintea cu toc, intr-adevar, aduce un plus de sex-appeal, insa simte-te la fel de atragatoare si daca optezi pentru o pereche de tenisi sau de espadrile, care se potrivesc cu pantalonii in dungi.

Pantaloni office

Vezi oferta de pantaloni

Bluza cu despicatura

Bluza lunga cu despicatura in fata vine in ajutorul tau atunci cand iti doresti un outfit modern. Pentru ca sexy nu inseamna neaparat piele si zone intime lasate la vedere, aceasta bluza este ce ai nevoie daca stilul tau vestimentar de zi cu zi este destul de simplu si cuminte.

Bluza cu despicatura se poarta atat cu fusta, cat si cu pantaloni drepti si blugi, cu stiletto, sandale cu toc, balerini si pantofi cu platforma.

Citește și:

Bluza lunga cu despicatura

Bluze si topuri pentru birou

Fusta midi conica

Fustele office sunt din start piese vestimentare sexy cu multa decenta. Fustele office sunt, de obicei, conice sau creion si, de preferat, cu talie inalta. Iti pun in valoare silueta, mai ales daca stii cu ce le combini.

Nu le poti purta cu altceva in afara de incaltaminte cu toc, pantofi sau sandale, in schimb in partea de sus te poti juca cu bluzele. O data pui un top cu bretele subtiri, alta data un body cu umerii goi sau chiar o maleta.

Fusta conica midi

Alege fusta midi care te avantajeaza

Body cu decolteu

Body-urile la moda in zilele noastre nici nu se observa ca sunt body-uri, asa ca poti sa il imbraci la birou fara probleme. Eu am ales un body sexy si ceva mai indraznet, dar gasesti si modele mai... cuminti.

In cazul in care apare o sedinta neprevazuta, pune pe deasupra un sacou - e bine sa pastrezi la birou, pentru orice eventualitate, un sacou si o pereche de pantofi cu toc.

Citește și:

Body alb cu decolteu

Body-uri pentru toate stilurile


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By DoubleO

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.