Setari Cookie-uri

Hanorace de iarna pe care nu trebuie sa le ratezi!

In sezonul toamna-iarna se poarta hanoracele oversize si cele cu mesaje inscriptionate. Alege modelul care se imbina perfect cu stilul tau si bucura-te de el (da, chiar daca esti o persoana eleganta, hanoracul ti se potriveste si tie).

Desi am un sifonier plin cu hanorace de toate felurile (hanorace cu fermoar, hanorace cu gluga si fara, hanorace scurte, hanorace oversize) si incerc din rasputeri sa le inlocuiesc cu haine ceva mai elegante, inteleg perfect necesitatea unei astfel de piese vestimentare.

Hanoracul este acel item mereu la indemna cand nu stii cu ce sa te imbraci atunci cand afara este mult prea frig. Mai nou, poti sa contezi pe el si cand mergi la un eveniment sau in club: combina hanoracul oversize cu dresuri plasa sau pantaloni scurti si cu ghete, bocanci, cizme peste genunchi sau adidasi - in orice te simti confortabil.

Hanorace de iarna din materiale fine

Imi place sa port haine din materiale placute la atingere, materiale fine, catifelate si pufoase. In special cand vine vorba de pulovere si hanorace. Hainele de iarna sunt oricum grele si greu de suportat, asa ca macar placute la atingere sa fie. Hanoracele din materiale fine pot fi introduse in tinute elegante, cum a fi hanoracul catifelat combinat cu fusta catifelata in clos.

Citește și:

Presupun ca ai vazut cum tot mai multe fashion bloggerite si cantarete sunt surprinse in sezonul rece purtand combinatia hanorac oversize si cizme peste genunchi. Incearc-o si tu!

Hanorace de iarna

Hanorac lung Only Hanorac din material catifelat Hanorac cu guler rasucit

Hanorace de iarna din materiale calduroase

Imi plac hanoracele cu guler inalt, pentru ca ma ajuta sa ma protejez de aerul rece fara sa mai fiu nevoita sa port fular sau esarfa, iar eu cu acestea doua nu prea ma inteleg din simplu motiv ca sunt si asa prea mult chestii pe mine incat sa mai pun si ceva in jurul gatului, oricat de fashion ar fi. Hanoracele din materiale calduroase se gasesc in modele oversize, putand fi purtate cu blugi si pantaloni sport, geci parka si incaltaminte casual.

Daca ai sansa sa gasesti un hanorac oversize imblanit si cu gluga, poti chiar sa profiti de el si sa fentezi vremea, pentru ca te va ajuta sa nu porti geaca o perioada buna de timp.

Citește și:

Hanorace de iarna groase

Hanorac tricotat Hanorac cu inimi in relief Hanorac cu buzunare kangaroo

Nu uita sa fii cu ochii pe ofertele magazinelor online in perioada 17-19 noiembrie. Black Friday 2017 este gata sa intre in casele noastre si sa ne ispiteasca cu cele mai ieftine preturi.

Sursa Foto Front Page: Unsplash/Charly Race

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.