Setari Cookie-uri

Dresuri fel de fel ca sa iti pui in valoare orice rochie

Poti sa fii total impotriva dresurilor, te inteleg, dar iti garantez ca ce vei vedea in continuare o sa iti placa pana si tie. M-am apucat sa caut cateva modele inedite care te vor ajuta sa iti pui si rochia in valoare, dar si pe tine. Ce zici? Incercam?

Online am gasit dresuri cum nici nu imi imaginam ca exista si m-au facut sa imi doresc sa merg acasa, sa scot la vedere cele 2-3 rochii de sezon pe care le am in dulap si sa ma pregatesc sa le port incepand chiar de maine. Dresul cu perlute este preferatul meu, urmat de cel plasa. Si tine cont ca eu nu port nici rochii, nici dresuri, dar tot m-au ambitionat.

Dres cu perlute

Anul asta s-au purtat si inca sunt in tendinte perlele. Acele buburuze mici si albe transforma orice piesa vestimentara intr-o piesa deosebita, eleganta, foarte placuta la vedere. Iti propun sa incerci si dresul cu perlute atasate. Asorteaza-l la orice rochie sau fusta in clos si la botine. Poti incerca si varianta cu pantaloni scurti.

Dresul cu perlute este ideal pentru evenimente si noptile petrecute in club.

Dres cu perlute

Vezi oferta de dresuri

Dres plasa

Daca te temi sa porti dresul plasa din cauza gurilor rele, desi iti place si ai in cap o multime de outfit-uri super cool care-l implica, iti recomand un altfel de dres plasa. Pare a fi versiunea cuminte, ca sa zic asa, a dresului plasa clasic, acela de care multi si multe nu vor sa mai auda. Iti garantez ca toti iti vor admira tinuta si nu vor fi deranjati ca esti una dintre purtatoarele dresului plasa.

Citește și:

Dres plasa

Dresuri diferite modele

Dres portjartier

Dresul portjartier este pentru tine, tipa aia lipsita de inhibitii, careia ii place sa atraga toate privirile asupra ei. Daca tot esti indrazneata, poarta acest model cu o rochie scurta: bodycon - atunci cand mergi intr-un club sau la o petrecere, in clos - atunci cand vrei totusi sa pari o fata cuminte. Ca si incaltaminte, poti opta pentru botine sau chiar ghete, ori pentru cizme peste genunchi.

Dres portjartier

Vezi oferta de dresuri

Dres gros alb

Daca iti place iarna mai mult decat orice alt anotimp, inseamna ca o sa indragesti la maxim dresul alb. Este un dres gros, cu imprimeu discret. Pune in valoare orice model de rochie tricotata, daca il combini si cu ghetute pana la glezna. Cu el nu trebuie sa iti faci griji in privinta frigului, materialul din care este confectionat poate sa iti tina de cald mai bine decat o pereche de blugi.

Citește și:

Dres gros alb

Alege alt model de dres

Dres fucsia

O rochie deosebita de petrecere cere un dres pe masura. Sa incercam dresul fucsia. Rochia ta trebuie sa fie neagra, albastra, verde, rosie, galbena, in carouri sau cu buline alb cu negru. Stiu, par niste combinatii indraznete, dar merita riscul. Nu iti dai seama cat bine ti-ai face aducand atata culoare in viata ta si a celorlalti.

Dres colorat

Modele dresuri colorate


Acestea fiind spuse, iti doresc spor si imaginatie multa! Sa faci cele mai tari combinatii vestimentare si iarna asta sa fie cea mai cool iarna de care ai avut parte, cu multa distractie si multe provocari acceptate.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Foto Fritz

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.