Setari Cookie-uri

Cadouri fashion la reducere de OMG Sale pe Fashion Days

Meriti sa primesti cadouri fashion si de lux, la fel cum si apropiatii tai merita sa fie rasfatati cu cadouri pe masura pentru dragostea si atentia pe care ti le ofera.

Mie una imi place sa primesc si sa daruiesc cadouri de suflet, cadouri cu valoare sentimentala, dar trebuie sa recunosc ca nu raman indiferenta in fata unui cadou fashion, un asa zis cadou de lux. Suntem femei si e normal sa ne emotionam atunci cand deschidem cutia si vedem o pereche de cercei stralucitori, o pereche de pantofi Louboutin sau o geanta Guess. Meritam sa fim rasfatate. Rasfatul, insa, nu vine doar din partea iubitului sau a sotului. Ne putem rasfata singure cu cate un cadou pretentios sau putem lasa magazinele online sa faca asta pentru noi. Cum se intampla in perioada 5-7 decembrie la Fashion Days.

In perioada 5-7 decembrie, la Fashion Days are loc OMG! Winter Sale cu reduceri de pana la 70% la articolele din shop. Mi-a fost greu sa aleg doar sase produse, dar am facut-o:

Cadouri fashion pentru femei: haine si accesorii de firma

Pe lista cu cadouri fashion pentru femei putem trece cu liniuta urmatoarele: parfumuri, bijuterii, cosmetice de la branduri de top, produse de ingrijire cu ingrediente naturale, genti din piele, esarfe din matase, etc. Eu, insa, m-am gandit sa notez in lista mea o geanta de umar din piele intoarsa Coccinelle, pe care doamnele si domnisoarele o pot purta la tinutele elegante de zi cu zi, dar si la evenimentele de seara, un pulover din amestec de lana cu guler inalt Stefanel si o pereche de cizme scurte cu imprimeu floral Ted Baker.

Citește și:

Mi le inchipui pe toate atent impachetate in hartie semitransparenta, legate cu panglica discreta si puse intr-o cutie de cadouri eleganta. Asa cum vad in filmele de Craciun.

Cadouri fashion pentru femei

Pulover din amestec de lana Geanta din piele intoarsa Cizme scurte

Cadouri pentru barbati: accesorii de firma la reducere

Barbatii sunt niste pretentiosi. Intr-adevar, ei nu pierd ore in sir incercand sa se hotarasca asupra pantalonilor care merita investitia, insa nici nu se multumesc cu orice. Barbatii vor sa gaseasca rapid si fara prea mult efort puloverul ideal de iarna sau costumul pe care sa il imbrace la nunta. Ei bine, pentru ca nu sunt atat de usor de impresionat cand vine vorba de haine, propun sa te concentrezi pe accesorii cand vine vorba de cadouri pentru ei.

Spre exemplu, un portofel din piele cu sistem de securitate Fossil este atat pe gustul barbatului elegant, cat si al celui sportiv. In functie de hainele pe care le poarta poti sa ii daruiesti un ceas de la firma lui preferata. Nici cureaua nu este o alegere proasta. Daca noi am cam incetat sa accesorizam pantalonii cu o curea, barbatii au ramas fideli.

Citește și:

Cadouri pentru barbati

Ceas cronograf Zee Lane Portofel de piele Fossil Curea de piele Gas

Scriam intr-un material anterior si despre cadourile chic esentiale pentru orice femeie stilata. Iti recomand sa te inspiri si de acolo daca vrei ca anul acesta sa faci cele mai inspirate cadouri pentru cei dragi. Nu uita: vaneaza reducerile si nu o sa iti para rau de portofelul tau.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Dmytro Flisak

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.