Setari Cookie-uri

Sfaturi de shopping: evită aceste piese ca să NU pari mai în vârstă!

Să recunoaștem, garderoba poate deveni tot mai neîncăpătoare. Pentru că pe măsură ce anii trec, adăugăm articole tot mai multe. Însă, din păcate, nu toată îmbrăcămintea din șifonier ne avantajează. Ba chiar unele combinații de ținute pot adăuga câțiva ani în plus vârstei tale reale. Și până la urmă nu îți dorești asta.

Sfaturi de modă găsești în foarte multe articole dedicate în online. Foarte puține chiar te ajută să găsești și răspunsurile de care ai nevoie.

Dacă vrei să știi ce piese să nu porți ca să pari mai tânără - practic ceva porivit stilului și anilor tăi - alege haine chic dar nu trendy, confortabile dar nu alese neglijent și sexy dar nu vulgare. Nu trebuie să fii confuză. Îți facem mai jos o listă concretă cu greșeli fashion pe care să le eviți atunci când faci următoarea ședință de cumpărături sau de curățenie în dulap.

Retro nu înseamnă învechit

Hainele vintage nu sunt demodate, dar învață să le adaugi un twist modern, un look atrăgător cu diverse accesorii tinerești. Contează foarte mult și machiajul și tunsoarea - keep it simple și o să obții un look contemporan cu care te vei remarca prin mulțime. Inspirație cu ținute vintage aici.

Citește și:

Poartă haine făcute pe măsura ta

Prea larg sau prea strâmt nu înseamnă bine, așa că orientează-te să ai hainele care sunt potrivite măsurii tale. Până la urmă, vrei să eviți tocmai combinațiile alea dezastruoase care nu fac cinste, cum ar fi imperfecțiunile la vedere sau aspect de kilograme mai multe.

Culori plictisitoare care nu te avantajează

Știm, negrul te face să arăți mai slabă și se potrivește cu orice, dar te face să arăți obosită, deci nu neapărat grozav. Little black dress nu este un mit, dar îndrăznește să îți provoci timiditatea și pune pe tine nuanțe vibrante. Spre exemplu, știai că anul ăsta se poartă rochiile ultraviolet?

Rochii prea lungi sau fuste prea scurte?

Orice ai alege, vei atrage atenția asupra ta pentru că ce este extrem este remarcabil. Nu este prea bine nici să alegi o fustă sau rochie până în pământ, dar nici ceva mini. Așa că o cale de mijloc este ideală - lungime până la genunchi preferabil sau ceva obișnuit cu o croială interesantă ar trebui să fie ok.

Citește și:

Mărimea greșită a sutienului îți greșește vârsta

Cel mai probabil nu te-ai gândit până acum la asta, dar mărimea chiar contează atunci când vine vorba despre sutien. Consultă un ghid pentru a ști ce cupă ai pentru că de acolo pornește una dintre greșelile care te îmbătrânesc, dacă sutienul nu îți cuprinde sânul uniform cât să se vadă estetic. Sub deviza "pentru fiecare decolteu, un sutien potrivit" aici sfaturi de modă.

Ochelarii și forma greșită a ramelor pot da un aspect bătrânesc

Că sunt ochelari de vedere sau ochelari de soare (iată trendurile pentru acest sezon), forma ochelarilor este importantă - tonurile vii ale ramelor potrivite formatului chipului tău o să fie o alegere fericită. Ceva fresh s-ar putea să te arate mai atrăgătoare decât intenționai.

Citește și:

ochelari de soare la moda

Renunță la pantofii cu toc mic dacă vrei să pari mai tânără

Platforma mică sau tocul mic nu fac pantofii neapărat mai frumoși, ba chiar dimpotrivă. Și tu vei arăta mai în vârstă, asta datorită stilului sobru cu care sunt asociați. Recomandăm să încalți pantofii stiletto (modele cu toc cui) pentru că sunt foarte, dar foarte seducători.

Cardiganele sunt la modă, dar nu oricum

Știm, te poate șoca, dar este adevărat. Un cardigan nu te face să pari mai tânără, ba chiar are un efect opus. Asta pentru că îți poate ascunde formele, deci recomandăm mai degrabă o jachetă sau un blazer cu diverse ornamente cool - guler, mâneci bufante, nasturi colorați, imprimeuri florale.

Blugii cu talie înaltă și largi - renunță la ei

Sau așa cum sunt cunoscuți în limbajul de modă - blugii mamei, adică ce se purta în urmă cu câteva generații și decenii. Nu spunem că nu se poartă blugii evazați (ți-am ales aici câteva propuneri), dar nu exagera cu modul cum te arată pentru că până la urmă vrei să fii frumoasă.

Citește și:

Geanta oversize în culori palide: spune-i "nu"

Evită așa numitele genți de doamne, prea serioase. Le știi care sunt. Le poartă mama sau bunica și nu trebuie musai să le ai și tu, ci optează pentru ceva vesel. Plus, că ai de unde să alegi, pentru că multe magazine se întrec în oferte la genți simpatice. Îți vindem un pont: vara asta se poartă gentile împletite din paie.

geanta oversize

Este corect să spunem că abordările pentru alegerile noastre de haine sunt complet diferite în funcție de etapele din viață pe care le traversăm. Și acum nu trebuie să confundăm faptul că vrem să părem mai mature cu faptul că alegem haine care ne îmbătrânesc pentru că sunt lucruri complet diferite și sperăm că sfaturile accentuate de noi vor ajuta.

Ține cont și de haine și accesorii care se potrivesc femeilor mature în general, ca să nu o dai în extrema cealaltă și să îți arăți vârsta apropiată - nu chiar pe cea reală!

Citește și:

Poți să împărtășești ghidul și cu prietena ta cea mai bună, ca să țină cont de ele data viitoare când îi ceri părerea.

Sursa foto pixabay.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.