Setari Cookie-uri

Rochițe conice cu lungime midi: modul de a fi feminină atât de simplu

Lungimea midi este de câteva sezoane în preferințele designerilor. Odată cu creșterea interesului pentru liniile retro a crescut și folosirea lungimii midi. Sau mai degrabă reutilizarea tăieturii midi, căci mult timp această linie ”din trecut” a fost evitată. Or, acum nu se mai pune problema. Sezonul actual și viitorul sezon se axează mult de pantaloni, fuste și rochițe conice cu lungime midi. Așa că le-am acordat astăzi atenție deosebită.

Am selectat câteva modele de rochițe conice cu lungime midi, potrivite atât pentru ținutele de zi, cât și pentru acelea de seară, de cocktail sau de eveniment. Ce este important de știut în alegerea celor mai șic rochii midi conice, în tendințele acestei veri (cât a rămas) și mai departe pentru toamna și iarna ce vin, este faptul că nu au voie să fie simple! Vei vedea că până și cele mai minimaliste dintre ele au un ”ceva”.

Uneori este cazul materialului deosebit, care le plasează în centrul atenției. Alteori, acestor rochițe înguste cu lungime midi sunt accentuate de elemente de croială deștept plasate (decupaje, volane), care să sporească feminitatea și sex-appeal-ul.

Alteori aceste rochii midi în stil creion sunt decorate cu aplicații interesante, prețioase (franjuri, dantelă). Oricum, vei vedea că nu este nimic basic la ele. Nu este nimic monoton sau simplu la aceste rochițe conice cu lungime midi.

Citește și:

Se poartă mult lungimea midi la rochii! Și se poartă țesăturile ce ies în evidență

Atât în cazul modelelor de zi, cât și pentru cele de seară sau de ocazie, rochiile midi în stil creion se axează mult pe folosirea unor materiale ce plasează purtătoarea în centrul atenției. Și dacă nu o face textura atunci o poate face pattern-ul sau imprimeul. Dacă nici despre asta nu e vorba, atunci clar modelele de rochițe conice cu lungime midi vor străluci printr-o culoare interesantă sau elemente de croială spectaculoase.

rochițe conice cu lungime midi în stil creion de inspirație retro

Alege rochițe conice midi

O rochie midi, cu mânecă lungă și franjuri aplicate, poate fi purtată cu bocanci și geacă de blugi sau de piele dar și cu stiletto, la birou. O rochie cu volan pe bie, în partea de sus a corpului poate fi varianta ideală de purtat la o întâlnire de business sau la un cocktail ziua. dacă alegi rochii midi conice cu croială stil kimono, alegi o piesă versatilă pe care, cu ușurință, o poți transforma pentru orice eveniment și stil. Poți chiar să o combini cu pantofi sport!

Citește și:

Poți oricând alege, pentru ținuta de zi, rochițe înguste cu lungime midi, în tonuri colorate. Se poartă mult albastrul și rozul, oranjul și lila-ul pastelat, așa că nu ai da greș alegând astfel de modele. Rochia oranj-corai cu decupaje la umeri și volan asimetric pe o parte bifează trei elemente-cheie ale sezonului ce vine. Rochia bleu pe gât cu pliseuri pe umeri este, din nou, un model versatil, ușor de purtat în orice stil.

Rochia lila, cu decolteul pe umeri și volan la tiv, asimetrică la terminație este, din nou, o piesă pe care îți poți baza garderoba de toamnă. Și rochia alb-negru cu șliț poate fi purtată la birou sau smart-casual, dacă adori stilul feminin.

Rochițe conice cu lungime midi pe care merită să le alegi: croiala îngustă este atât de feminină!

Însă nu doar în cazul modelelor de rochii midi conice de zi, croiala iese în evidență. Și când vorbim de rochițe conice cu lungime midi, elementele feminine de croială (volane, pliuri, pliseuri, fronseuri, încrețituri, decupaje) concurează cu texturile interesante, prețioase.

Citește și:

Am ales, în acest sens, câteva rochii midi în stil creion, numai bune de purtat la cocktail-uri, la petreceri, la evenimente și ocazii speciale. Alături de sandale, stiletto sau pumps, aceste rochițe înguste cu lungime midi te vor face Belle of the Ball.

rochii conice cu lungime midi pentru orice ocazie

Vezi aici mai multe

Rochia cu umerii decupați și volane pe aceeași zonă mai are un avantaj care o plasează în preferințele de toamnă: este albastru-cobalt, o nuanță definitorie a sezonului rece ce vine.

Rochia midi din dantelă tip croșetată cu perforații, amintind de macrameurile prețioase de demult are nevoie doar de sandale aurii sau nude, căci este suficient ornamentată. Dacă vrei o variantă de midi-maxi, alege rochia din lame argintiu, metalic, cu șliț pe mijloc, pentru serile sofisticate, pretențioase.

Alege rochia roșie cu decupaj pe talie și croială asimetrică pe umăr (cu o singură mânecă) și bifezi multe detalii șic pentru anul acesta.

Citește și:

Rochia midi neagră este simplă până la decolteul lăsat pe umeri, volanele ce decorează mânecile și decupajele cu șireturi. Este o variantă perfectă la orice ocazie specială. Și rochia metalică cu patină vintage poate fi purtată seara sau la un cocktail. La fel de chic sunt și rochia albă cu decupaje și volan dar și rochia neagră cu eșarfă stil cravată! Poartă-le cu accesorii metalice și pantofi-statement.

Alege pentru acum și pentru la toamnă rochițe conice cu lungime midi! Sunt de efect, sunt feminine și prețioase. Sunt sofisticate și elegante. Și, oricât de prețioase sunt, mai păstrează totuși loc de ”effortless”, neîmpiedicându-te în falduri și metraje de rochii.

Chiar la un eveniment sau la o ocazie, o rochie midi deștept aleasă poate fi mai spectaculoasă decât o trenă somptuoasă!

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.