Setari Cookie-uri

Pantaloni scurți din materiale sau cu aplicații prețioase: variantă ideală de petreceri sau de asortat casual

Deși nu ai zice că au ce căuta în plin sezon rece, designerii au avut alte planuri pentru pantalonii scurți. Așadar, fetelor, ne așteaptă o toamnă și o iarnă în care ne vom lăsa picioarele să cucerească privirile. Și o metodă cu efect dublu o reprezintă minunații pantaloni scurți din materiale prețioase!

De parcă nu era suficient că aduc hot pants în toamnă și iarnă, creatorii de modă au ales să creeze pantaloni scurți din materiale prețioase, care să cucerească și prin sofisticare și îndrăzneală. Și asta pentru că, atunci când vorbim despre pantaloni scurți prețioși, ei nu au fost propuși doar pentru party-uri și petreceri în club. Ei bine, nu!

Hot pants din materiale ce altădată erau văzute doar la ținutele de seară sunt acum ideali și ziua, casual chiar sport. Nu, la birou, nu prea! Nu, nici măcar cu dresuri groase, un look de altfel foarte șic în sezonul rece viitor.

Totuși, deși nu îi poți etala și la job, ai atâtea variante de pantaloni scurți din materiale prețioase pe care să îi porți casual, sport și la petreceri. Și să nu uităm nici de modelele de pantaloni scurți cu aplicații prețioase, o altă variantă de avut lumea la picioarele tale, căci, da, numai acolo se vor uita toți! Așadar, iată cum au imaginat designerii colecțiile acestui sezon rece, dar atât de HOT!

Citește și:

Da, va fi toamna pantalonilor scurți!

La Saint Laurent am găsit în toată splendoarea lor, pantaloni scurți din materiale prețioase, mai precis din paiete negre, strălucitoare. Ei au fost asortați cu bluză cu textură metalică, tricou navy, redingotă din stofă în carouri și botine din vinilin, cu platformă și toc înalt. La Ricostru am găsit pantaloni scurți prețioși, realizați din piele stil latex, cu talia înaltă, mulați, completați fiind de pelerină metalică și ghete cu calapod bărbătesc.

La Jeremy Scott am găsit chiar salopetă cu pantaloni scurți, din textură metalică, argintie, într-un look spațial, amintind de Al Cincilea Element. La Balenciaga am găsit ținute All Velvet, cu pantaloni scurți din materiale prețioase, mai exact din catifea fuchsia, completați de bluză din același material.

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, pantaloni scurți din materiale prețioase, pantaloni scurți cu aplicații prețioase, pantaloni scurți prețioși

Vezi pantaloni scurți din materiale prețioase sau cu aplicații

Tot la Saint Laurent, cel amintit mai sus, am găsit pe lângă pantaloni scurți cu aplicații prețioase, strălucitoare și hot pants din piele, completați de geacă de piele și pulover, alături de pălărie și ghete, într-un look de Cowgirl Vampă. Pantaloni scurți, tot din catifea, alături de vestă din același material, pantofi cu toc, dresuri cu buline și bluză cu mâneci bufante, victoriene, am găsit și la Philosophy.

Iar la Saint Laurent, de parcă paietele nu erau suficiente, hot pants au fost completați și de imprimeuri florale.

Pantaloni scurți din materiale prețioase: modele pe care să le alegi oricând!

După cum vezi au tot fost modele de pantaloni scurți din materiale prețioase pe catwalk. Și pentru că variația este tema centrală a sezonului, am căutat să îți prezint cât mai multe modele de hot pants din materiale elegante dar și pantaloni scurți cu aplicații prețioase, din care să îți alegi favoriții pentru zilele reci, dar fierbinți, de toamnă și iarnă.

Citește și:

pantaloni scurți din materiale elegante sau cu aplicații decorative de seară pentru ținute de zi Vezi mai multe modele

Poți purta pantalonii scurți din satin sau blugii cu broderie florală, prețioasă. Poți miza pe pantalonii scurți, largi din mătase fluidă, satinată, sau pantaloni scurți din dantelă tip macrame, atât de șic în acest sezon. Poți miza pe transparențele voalurilor sau dimpotrivă pe texturile lucioase, metalice. Este toamna în care nu ai voie să ratezi pantalonii scurți din piele dar nici modelele de pantaloni scurți prețioși din dantelă brodată.

Ideea este că ai variante! Și ca un ultim sfat de asortare, dă-mi voie să îți spun că trebuie să porți modelele de pantaloni scurți din materiale prețioase cu elemente în contrast, care să mai domolească stilul acesta elegant, sofisticat. Cămășile albe, bluzele basic, tricourile, helăncile, tricotajele sunt variantele cel mai des întâlnite.

Citește și:

Dar nu uita: o cămașă albă poate avea mânecile bufante, un tricou poate avea imprimeu șic iar un pulover poate avea decupaje sau inserții sexy!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.