Setari Cookie-uri

Alege bijuterii cu motive animaliere cât mai mari!

Cărăbuși, o rădașcă sau două, fluturi, păsări, capetele de feline, păienjeni și alte lighioane mai mici sau mai mari s-au reunit pe catwalk-urile marilor designeri, sub forma unor bijuterii cu motive animaliere contrastante!

Dacă nu ar fi atât de stilizate și de prețioase, dacă nu ar fi atât de feminine și de opulente, probabil că ți s-ar face pielea găină. Este vorba despre modelele de bijuterii cu motive animaliere, atât de chic în acest sezon rece!

Cu cristale, cu elemente metalice, cu pietre prețioase, cu mărgele sau pietre colorate, cu detalii strălucitoare, cu ștrasuri sau Swarovski, pe argintiu, auriu sau cupru, fabuloasele accesorii cu animale și insecte au cucerit podiumurile. Nici nu mă miră întrucât se încadrează perfect în moda opulenței Baroce, în rochiile cu volane și imprimeuri florale desprinse parcă din tablourile pictorilor baroci spanioli (vezi Velasquez)!

Hai, mai bine, să vedem cum au ales creatorii de modă să prezinte bijuterii cu motive cu insecte și animale și cum au reușit să le facă luxoase, Glamour, retro-urban-cool și chiar simpatice și deloc respingătoare. Da, nici măcar eu, mare atlet la proba viteză când întâlnesc insecte nu mă tem deloc să port în acest sezon bijuterii cu motive animaliere.

Citește și:

Bijuterii cu motive animaliere cât mai mari: de purtat în acest sezon!

Unii designeri au ales bijuterii cu motive cu insecte, alții au ales motive cu animale. Oricum, tot regnul animal a fost bine reprezentat pe catwalk. Altuzarra a ales brățările masive cu cai (da, cai cu coamă, în galop, aparent!). McQueen a mers pe Epoca Victoriană și a asortat la sacouri stil redingotă lanțuri fine cu pandantive masive, cu fluturi, molii și libelule. Casa de modă engleză a mizat pe accesorii cu animale și insecte și le-a făcut într-un stil vintage, luxos, și cu ceva Goth.

bijuterii cu motive animaliere

Bijuterii cu insecte Broșă cu cărăbuș Bijuterii ASOS cu insecte

Au mai fost prezentate multe bijuterii cu motive animaliere pe catwalk-uri și toate având ca numitor comun luxul, opulența și patina vintage. Așa că, inspirată de acest trend în accesorii și bijuterii, am căutat și eu în magazinele online de la noi cele mai interesante bijuterii cu decorațiuni din regnul animal.

Citește și:

Modelele de accesorii cu animale și insecte sunt în vogă tot mai mult

Spuneam, deci, că sunt la modă stilurile de bijuterii cu motive animaliere cât mai mari. Cu cristale, cu pietre, cu perle, cu lanțuri, cu dantelării și broderii metalice, cu mărgele, cu ștrasuri, cu Swarovski. Din metal auriu, din argintiu sau din cupru, roșcat, modelele de accesorii cu animale și insecte adaugă un plus de WOW ținutei tale!

Fie că vorbim despre tricotaje minunat accentuate de coliere cu păianjeni, de exemplu. Fie că vorbim despre sacouri și paltoane cu gulerele și reverele decorate cu bijuterii cu motive cu insecte, cu minunate broșe masive și strălucitoare. Fie că ne referim la ținute prețioase, casual, business sau office, completate de cercei cu mici gângănii sau brățări cu animăluțe.

Citește și:

bijuterii și accesorii cu motive animale Vezi mai multe modele

Oricare ar fi detaliile ce ne atrag mai mult – animalele mai mari sau mai mici – tendințele sezonului nu ne dau voie să uităm de regnul animal.

Cărăbuși, fluturi, libelule, gândăcei, artropode, crabi, raci, homari, pești, caracatițe și alte viețuitoare marine, și multe feline, cai, elefanți, toate se poartă și se poartă cu accent pe prețios, pe bogăția detaliilor. Și, chiar și atunci când sunt real redate, aceste bijuterii cu motive animaliere sunt suficient stilizate și încărcate de pietre sau metale prețioase, încât să fie purtabile, fără să te gândești ”Ah, am un gândac pe decolteu!” #Hihi.

Moda cu bijuterii cu motive cu insecte este un manifest pentru întoarcerea la natură

Cum ”merg„ cel mai bine minunatele și surprinzătoarele bijuterii cu motive animaliere? Prinse în cămăși și bluze victoriene, cu mâneci bufante, manșete bogate și gulere pe gât, cu încrețituri. Poți asorta bijuterii cu motive cu insecte și animale și la paltoane din stofă, sacouri din catifea, jachete din piele sau din blană.

Citește și:

Poți alege să stilizezi o ținută feminină și luxoasă cu accesorii cu figurine de animale și insecte: de exemplu, o brățară ori un inel cu un astfel de simbol poate sta alături de mânuși din piele și cojocel cu manșete de blană.

Să nu mai spun că juxtapunerea de rochii cu volane, falduri fine, volane și imprimeuri cu flori și frunze completează perfect tabloul naturii romantice și atât de ofertante. Dacă vrei, aceste rochii sunt flora perfectă pentru fauna din bijuterii. Designerii, iată, s-au întors la natură și la firescul, dar surprinzătorul ei fel de a ne captiva atenția!

Și ce e mai frumos, în această lume nebună-nebună, dacă nu întoarcerea la natură? Fie și prin astfel de tertipuri fashion! Fie și cu accente de bijuterii cu motive animaliere!

Sursa foto front page – Pexels

Citește și:

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.