Setari Cookie-uri

Blugii cu rupturi mari: poartă-i cu dresuri interesante pe dedesubt!

Moda acestui sezon este oricum numai plictisitoare nu! Asistăm la lux, opulență, decorațiuni, inserții de materiale bogate chiar și în cele mai casual dintre ținute. Moda acestui sezon nu are timp și energie de monotonie! Iar blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt sunt o altă dovadă că orice piesă vestimentară poate deveni altfel cu ceva ajutor de la alte piese sau accesorii!

Este un sezon în care dedesubturile contează mult. Întrucât moda acestei toamne este un manifest pentru femeia curajoasă, asumată, vulnerabilă dar puternică, pentru femeia ce nu se teme să strălucească, ce nu se teme să aibă o voce, să fie ea însăți, nu pot să nu mă întreb dacă inserarea straturilor de haine și accesorii, adesea prețioase sau interesante ca textură ori structură nu are și ea rol de manifest.

Poate că blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt atrag atenția la faptul că da, frumusețea exterioară contează, da, confortul contează, dar și interiorul populat de detalii și elemente interesante, cultivate, ce captează atenția contează.

Citește în acest articol despre:

👖 Dresuri și șosete la vedere!

👖 Sezonul în care șosetele și dresurile cu model interesant sunt IN

Citește și:

👖 Poartă și tu blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt!

Dresuri și șosete la vedere!

Asistăm la un sezon în care șosetele, dresurile, ciorapii sunt purtați la vedere, prin orice despicătură, șliț, decupaj sau fantă de haină ori pantof! Așa că nu e de mirare că un look reușit conține blugi cu rupturi și ciorapi pe dedesubt.

blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt

Blugi cu rupturi și perle Jeansi cu rupturi

Este sezonul în care șosetele groase, pe gambă, pot fi combinate cu sandale sau botine-sandale, într-un look interesant și care atrage atenția. Este sezonul în care șosetele plasă sau dresurile plasă completează perfect și haine casual sau sport dar și elemente business, sau de cocktail ori de seară. Și pentru că se poartă mult blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt, am decis să le ofer atenția mea!

Citește și:

Până la urmă, blugii sunt ca o uniformă de zi cu zi. Sunt hainele cel mai des purtate și au o versatilitate surprinzătoare, adesea putând fi asortați la ținute ceva mai elegante sau sobre. Indiferent de mix, de stil, de ținută, descoperă și tu cum porți blugii cu rupturi cu dresuri , ciorapi și șosete interesante pe dedesubt!

Sezonul în care șosetele și dresurile cu model interesant sunt IN

Cum spuneam, este sezonul în care blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt sunt la rang de cinste. De altfel, este sezonul în care orice piesă vestimentară este completată de ciorapi, dresuri, șosete interesante, intenționat lăsate la vedere.

La Marc Jacobs, șosetele de lână completează pantalonii de stofă și pantofii Mary Jane. La Dolce & Gabbana, șosetele tip plasă completează pantofii stiletto, pantalonii din satin și bustierele cu paiete. La Jeremy Scott, ciorapii mați roz pastel sunt asortați cu salopete spațiale din argintiu metalic, bustiere ”Al Cincilea Element” și botine sport. La Coach, ciorapii au model cu iz vintage-etno, amintind de moda anilor 60 și 70.

Citește și:

șosete și dresuri tip plasă sexy Vezi sugestiile propuse de noi

La Tom Ford, ciorapii de plasă completează pantofii și costumul cu animal print și paiete. La Chloe am găsit ciorapi groși alături de falduri fluide, cojoace cu blană și ceva geometrii în stil nomad. La Dolce & Gabanna, șosetele transparente cu broderii florale completează rochiile midi cu paiete și amorași.

La Chanel, găsim dresuri cu fir metalic stil lurex, iar la Ford ciorapi cu animal print leopard negru cu roșu, pentru ca la Philosophy să găsim dresuri cu Polka Dots, iar la Vivetta ciorapi cu flori bridal. La Sacai se îmbină patternurile etnice și geometrice, iar șosetele groase de lână se asortează fustelor midi, bocancilor și gecilor nomad.

Așa că, în tot amestecul acesta de șosete, dresuri și ciorapi etalați ca piese de rezistență a ținutei, nu e de mirare că poți purta blugi cu rupturi și ciorapi pe dedesubt! Rămâne de văzut mai exact cum porți blugii cu rupturi cu dresuri sau șosete!

Citește și:

Poartă și tu blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt! Vezi cum!

Pentru a aborda felul cum porți blugii cu rupturi cu dresuri e necesar să vorbim puțin și despre jeans și denim. Căci despre șosete, dresuri, ciorapi am tot discutat mai sus. Important de știut este să alegi fie blugi prespălați, cu patină vintage și rupturi sau deșirări ce trimit cu gândul la uzură, fie modele de denim cu aspect sintetic, ușor lucios, unde decupajele sunt mai degrabă voite, căutate, adesea doar fante sau despicături, prin care se întrezăresc dedesubturile, ce vor ațâța imaginația privitorului.

cum sa porti blugii cu rupturi cu dresuri pe sub Vezi sugestii de blugi cu rupturi la modă

Blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt sunt adesea midi sau cu lungime până la gleznă, tocmai pentru a mai vedea o dată, sau mai bine, detaliile interesante acolo unde pantalonii și încălțămintea se întâlnesc. Așa că acestea ar fi sfaturile mele dacă alegi să porți blugi cu rupturi și ciorapi pe dedesubt: să mizezi mai mult pe puterea șosetelor sau dresurilor, pe pantofi de calitate, cu modele statement și pe blugi mai degrabă simpli, ”complicați fiind” doar de micile despicături sau rupturi.

Citește și:

În rest, ești liberă să asortezi ce cămăși, pulovere, geci sau paltoane dorești, cu condiția să mergi pe layere, opulență și detalii suprapuse sau juxtapuneri interesante. Moda acestui sezon asta conține contraste și alăturări deosebite, ce captează imediat privirea! Iar blugii cu rupturi mari cu dresuri pe dedesubt sunt o modalitate perfectă, chiar și atunci când vrei să fii relaxată, casual, effortless.

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.