Setari Cookie-uri

Cum se poartă geaca de piele stil Biker anul acesta

Geaca de piele în stil Biker este o variantă interesantă de completat ținuta de toamnă și primăvară de mulți ani. Și aproape mereu se reinventează cu câte ceva. Uneori sunt mici detalii ce nu schimbă neapărat peisajul modei. Alteori sunt transformări importante. În acest sezon, asistăm la o metamorfozare a lor. Hai să vedem ce și cum se poartă, mai exact!

Sigur că varianta clasică de jachetă de motociclist din piele rămâne cool! Probabil moda aceasta Biker nu se va duce prea curând, până la urmă te face să fii ”Bad to the bone”, nu? Însă există și modele altfel de Biker Style în acest sezon. Fie se poartă geaca de piele în stil Biker, cu croiala clasică, dar din texturi altfel (piele întoarsă, piele metalică ori sidefată), fie în culori altfel decât Rock, Grunge și Punk!

Citește despre:
👍 Geaca de piele în stil Biker rămâne încă la modă!

👍 Jacheta stil biker din piele: descoperă în ce culori și texturi să o cumperi, pentru un look interesant

Altfel spus, se poartă multe tonuri intense, acide și multe texturi ce schimbă paradigma puțin! Și pe lângă aceste detalii, mai intervin accesorizările și ornamentele (2018 fără decorațiuni în surplus nu ar fi 2018) precum insignele, țintele, capsele, franjurile, inserțiile de dantele, broderii, catifea și alte materiale prețioase. Și mai intervin mici modificări de croială (fie gulere exagerate, fi mâneci interesante, fie cu totul o linie oversize, amintind de moda anilor 80!). Așadar, hai să vedem cum se poartă geaca din piele Biker în 2018!

Citește și:

Geaca de piele în stil Biker rămâne încă la modă!

Spuneam ceva de linia oversize de geci din piele Biker amintind de moda anilor 80. Aici îți recomand să te inspiri din colecția Saint Laurent unde look-ul Biker s-a întâlnit cu cel de divă optzecistă. Tot aici vei vedea că geaca de piele în stil Biker se poartă cu botine cu toc, pălării șic și pantaloni scurți. Wowza!

cum se poartă geaca din piele Biker

Alege geaca de piele în stil Biker de aici

De la cum se poartă geaca din piele Biker în look de vampă trecem la un alt trend. La modelele de geci Biker ce amintesc de cojocelele anilor 70. Ceva între Biker și Aviator, amestecat cu influențe nomade și mixuri de texturi și inserții de materiale a la anii 70 găsești la Chloe.

Vei vedea că poți asorta o jachetă de motociclist din piele cu rochii fluide, vaporoase, elegante și sofisticate, cu botine cu toc, ciorapi colorați și genți cu pattern-uri Boho sau Hippie. Ceea ce nu e tocmai departe de moda verii când geaca de piele se purta cu rochii romantice cu tulle, voal și broderii prețioase.

Citește și:

Ceva influențe de Biker găsești și la Chanel, unde geaca propriu-zisă e din tweed cu borduri din piele și amintește de gecile largi și lălâi ale anilor 80, doar că într-o variantă sofisticată și feminină, din tweed-ul specific casei de modă. Ah, și e purtată desigur cu fustă, ca o reinventare actuală a taiorului. Și, pentru că am vorbit de reinventări, iată variante în care geaca de piele în stil Biker are culori tari, acide, texturi altfel și, desigur, ornamente!

Jacheta stil biker din piele: descoperă în ce culori și texturi să o cumperi, pentru un look interesant

Pentru un look altfel, mizează pe culorile tari, intense! Și ai de unde alege anul acesta! Este anul galbenului, al oranjului, verdelui, violetului, rozului, roșului și albastrului. În cele mai aprinse tonuri sau cu cele mai interesante texturi, culorile intense nu sunt de evitat nici măcar dacă poți o jachetă de motociclist din piele!

Citește și:

De altfel, geaca de piele în stil Biker va fi mai interesantă dacă alegi detalii contrastante. Culorile tari, ce amintesc de ludic, de vară, de orice numai nu de motoare și de Bad Girls, se potrivesc de minune la geci de piele de acest gen! La fel de interesante sunt juxtapunerile contrastante în geaca de piele în stil Biker cu franjuri cowboy și piele întoarsă! Să nu mai spun de aplicațiile de cristale strălucitoare sau de inserțiile de paiete!

cum se poartă jacheta tip biker Vezi sugestii de ținute cu geaca biker de piele

Un alt detaliu ce te va plasa în trend este felul cum se poartă geaca din piele Biker. Se poartă asortată cu fuste plisate, satinate, elegante, eterice și vaporoase și cu pulovere pe corp. Se poartă cu botine cu toc sau cu ghete cu calapod bărbătesc. Se poartă cu blugi drepți, dar și cu blugi skinny sau evazați! Se poartă cu tricouri sau cămăși! Se poartă cu bluze cu imprimeuri în contrast (flori, buline) sau cu bluze și T-shirt-uri ”în ton”, de bikeriță. Se poartă cu fuste flu-flu, feminine, cu fuste din piele, cu fuste de blugi, din danelă, catifea sau din stofă!

Citește și:

Se poartă cum vrei tu, pe scurt! O geacă de piele este un must have în orice sezon de tranziție. Și geaca de piele în stil Biker, ca și celelalte piese ale sezonului, are o recomandare general valabilă în 2018: se poartă opulent, în straturi, în mixuri contrastante și cu elemente surprinzătoare, din ”povești” diferite! Curaj să ai!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.