Setari Cookie-uri

Blugii crop până la gleznă lasă la vedere șosetele și sunt uber-cool

Sezonul acesta este plin de detalii ce fură privirea. Este plin de contraste cromatice, texturi interesante, diferite, straturi ce captează atenția, toate juxtapuse așa încât efectul să fie maximizat. Este sezonul în care blugii crop până la gleznă cu șosetele la vedere sunt combinație must-have, tocmai pentru efectul lor WOW!

Și tocmai pentru că blugii până la gleznă cu șosetele la vedere sunt o așa combinație interesantă, astăzi am căutat cele mai tari modele de jeans și de ciorapi, cu care poți crea și tu acasă, asortările pe care marii designeri ai caselor de modă le-au propus în colecții. De unde până unde s-a ajuns la aceste mixuri? De ce au ajuns altădată evitatele modele de blugi până la gleznă să fie piesă-cheie a ținutelor casual?

Unul dintre răspunsuri este tocmai faptul că alături de acești blugi crop, ce lasă gleznele, uneori jumătate din gambe la vedere, creatorii de modă au propus șosete colorate și ciorapi interesanți ca textură, modele sau pattern. Scopul lor a fost, se pare, înlăturarea oricărei urme de monotonie din outfit!

Nici măcar asortarea unor modele de blugi până la gleznă cu un simplu tricou nu mai e banală, ștearsă sau plictisitoare. Căci, modelele de șosete colorate și ciorapi interesanți au tocmai acest scop: de a sparge ritmul ținutei!

Citește și:

Uite ce îți propun azi:

👖 Blugii până la gleznă care se poartă cu șosetele la vedere!

👖 Șosete colorate și ciorapi cu aplicații interesante: mizează pe efectul lor!

În plus, când vine vorba de a purta blugii până la gleznă cu șosetele la vedere, această juxtapunere mai are un scop, ori un sens. Alegerea unui centru de interes și focus pe pantofi. Așa că, înainte de a trece la a detalia acest subiect, este necesar să știi că o astfel de combinație va atrage atenția tocmai la aceste accesorii, deci ei trebuie să fie impecabili!

Șosete groase colorate șic

Vezi sugestii de șosete groase aici

Blugii până la gleznă care se poartă cu șosetele la vedere!

Așa cum spuneam, a purta blugii până la gleznă cu șosetele la vedere presupune focus pe pantofi și fabuloasele accesorii. Dar asta nu înseamnă că jeanșii scapă de scrutin! Indiferent de croială, culoare sau prezența altor detalii ornamentale, dacă vorbim despre modele de blugi până la gleznă, vorbim despre alegerea unor piese ce sunt suficient de dominante încât să poată stea alături de accesorii statement, dar și îndeajuns de ”cuminți” cât să nu distragă atenția de la combinația-cheia a outfitului.

Citește și:

blugi crop până la gleznă de purtat cu șosetele la vedere

Alege blugi până la gleznă de aici

Ce modele de blugi până la gleznă poți asorta cu șosete colorate și ciorapi interesanți? Poți alege atât croiala skinny, mulată, pentru un stil a la anii 80, cu pantofi cu toc, adesea colorați și ei. Poți miza pe modele de blugi până la gleznă cu linie boyfriend, atunci când vrei combinații urbane, cu pantofi cu calapod bărbătesc, stiletto colorați, escarpeni sau pantofi cu talpa groasă.

Poți purta cu șosete colorate și ciorapi interesanți și jeanșii largi, evazați, ce amintesc de anii 70, asortând botine decupate, mocasini, sandale cu șosete groase. Poți alege și modele de blugi Mom Fit, pe care le poți asorta cu ușurință cu orice fel de încălțăminte. În ceea ce privește croiala, se poartă blugii până la gleznă cu șosetele la vedere, indiferent de stil și linie!

Citește și:

Dacă vorbim despre blugi cu aplicații, broderii, franjuri, rupturi, manșete, tivuri decorative, aplicații de perle, pietre,cristale, franjuri, atunci trebuie să ai ceva extra atenție la stilizare. Poartă blugii până la gleznă cu șosetele la vedere într-un stil decorativ, îndrăzneț, dacă mizezi pe denim cu aplicații sau elemente ornamentale.

Ai grijă la păstrarea unui echilibru! În sensul că, dacă alegi blugi cu broderie, se potrivesc perfect cu pantofii cowboy , cu detaliile cu franjuri și cu șosetele mai groase, de lână sau flaușate. Dacă alegi blugi mai urbani, mizează pe șosetele mai înalte pe gambă, mai sport, mai bărbătești, combinate cu pantofi sport! Dacă alegi denimul cu perle, pietre, aplicații prețioase, asortează șosete transparente, plasă sau tip-dantelă, purtate cu pantofi cu toc sau bocanci interesanți.

Citește și:

Șosete colorate și ciorapi cu aplicații interesante: mizează pe efectul lor!

Poate ți-ai dat seama de mai sus că atunci când ne referim la alegerea de a purta blugii până la gleznă cu șosetele la vedere, se poartă multe modele de ciorapi! Altfel spus, nu prea ai cum să dai greș, căci soluții sunt pentru oricine. Și pentru curajoasele ce vor alege ciorapi-plasă sau modele dantelate ori șosete cu perle, dar și variante de ciorapi groși, mai sport, mai androgini ori mai copilăroși, cu motive ludice, colorate, dacă vrei să mergi pe asortări mai predictibile, mai puțin senzuale și mai degrabă ”cuminți”.

șosete colorate și ciorapi interesanți

Alege șosete de purtat la vedere de aici

Propunerile noastre de șosete lycra cu model

Oricum, designerii au propus alături de modele de blugi până la gleznă și tot felul de șosete colorate și ciorapi interesanți ca textură ori aplicații! Se poartă bulinele, transparențele, dantela, textura tip plasă, sexy și ”bad girl-style”. Se poartă aplicațiile florale sau imprimeurile florale. Se poartă mult aplicațiile cu funde, cât mai mari. Dar și volanele interesante, prețioase.

Citește și:

Se poartă și manșetele ce amintesc de ciorapii sport, purtați de atleți. se poartă multe modele de șosete colorate și ciorapi interesanți, cu fir metalic, lucios, stil lurex, dar și suficient de multe modele ludice, cu pattern cu buline, motive cu dungi, romburi, carouri englezești ori steluțe! Blugii până la gleznă cu șosetele la vedere se poartă în toate felurile posibile!

De altfel, când vorbim despre alegerea de a purta blugii crop până la gleznă cu șosetele la vedere în acest sezon, vorbim mai exact de disponibilitatea ta de a aborda acest mix. Vei purta botine cu blugi mai scurți și șosete cu volane, perle sau buline tip voaletă?

Vei îndrăzni să combini modele de blugi până la gleznă cu sandale și șosete groase, flaușate, plus stofe de lână? Alegi să atragi atenția la ținuta ta și la tine, asortând în acest sezon șosete colorate și ciorapi interesanți? Vei purta și tu blugii până la gleznă cu șosetele la vedere? Și dacă da, cum? Scrie-mi! Pups! 😚

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.