Setari Cookie-uri

Pantalonii cu șlițuri pe picioare sunt noua piesă statement a momentului

Da, știu că suntem în plină iarnă! Dar mai știu că tot sezonul acesta este construit pe paradoxul croielilor, culorilor și texturilor de vară, folosite iarna. Așa că, mă văd nevoită să aduc în discuție fabuloșii pantaloni cu șlițuri pe picioare! Da, de purtat acum, în sezonul rece, dar și mai încolo, din primăvară, căci aceste piese rămân în trend!

De ce să porți pantaloni cu șlițuri pe picioare acum, în miezul iernii? Practic, am un singur motiv: designerii i-au propus drept articol vestimentar definitoriu pentru 2018-2019 și arată foarte bine, creând o alură senzuală, dacă ne referim la stilul pantaloni cu despicături pe picioare, realizați din materiale prețioase.

De la rochii cu crăpături la pantaloni cu șlițuri laterale pe picioare

Dar mai există și un alt fel de pantaloni cu crăpături pe picioare! Cei sport și casual!

Fie că vorbim despre pantaloni cu șlițuri pe picioare casual, fie că ne referim la modelele de pantaloni din țesături fluide, vaporoase, ”eterice”, de ceva timp aceste piese vestimentare își încearcă norocul și se tot străduiesc să intre în atenția fashionistelor. Iar acum chiar că au intrat! Acum sunt piese centrale ale unei ținute șic, în plus vor continua să se poarte și în sezonul cald următor.

Citește și:

Trendul șlițurilor pe picioare a început cu rochiile cu crăpături și continuă iată și iarna, cu pantalonii cu șlițuri laterale, că sunt eleganți sau casual-sport.

rochii cu șlițuri

Descoperă rochii cu șlițuri aici

Pantaloni cu șlițuri pe picioare pentru că... iarna nu-i ca vara! Și asta pentru că iarna aceasta e mai sexy!

Da, iarna aceasta e mai sexy! În iarna aceasta se pune accent mult pe piele lăsată la vedere, pe șlițuri adânci, de decolteuri ample, pe decupaje și tot felul de fante și crăpături. Rochii și fuste lungi, midi și scurte cu șlițuri până la coapse și șolduri.

Bluze, cămăși, rochii cu decolteu adânc sau amplu decupat pe umeri. Bluze, topuri și rochii cu spatele gol. Și, desigur pantaloni cu șlițuri pe picioare. pantaloni cu șlițuri pe picioare

Alege pantaloni cu șlițuri pe picioare de aici

Citește și:

Scopul lor este unul simplu: să reinventeze moda. Să reinventeze paradigma! Cine a spus că iarna este doar pentru paltoane de stofă din lână, pulovere groase și haine de blană?

Iarna poate fi și despre pantaloni cu despicături pe picioare sau sandale! Sandale și piele la vedere? Da, se poate să le porți și acum, în sezonul rece și asta pentru că stiliștii s-au ocupat de aceste mici detalii, cum ar fi gerul prea aprig să umbli în haine flu-flu!

Cel mai adesea, hainele cu pielea la vedere sau cele realizate din materiale vaporoase, specifice verii sau primăverii, fie că ne referim la pantaloni cu crăpături pe picioare, fie că vorbim despre rochiile lungi, din voal, cu șlițuri adânci, au fost sugerate în straturi și layere călduroase! Desigur, ciorapii și șosetele groase au avut un rol esențial în această iarnă văratecă.

Citește și:

Pantaloni cu șlițuri pe picioare: vezi mai exact cum îi asortezi chiar și iarna!

Ca să vorbim despre asortarea modelelor de pantaloni cu șlițuri pe picioare trebuie să vorbim despre stilurile în care aceștia se împart. Ei bine, designerii au propus pantaloni cu crăpături pe picioare, atât în linie sport, cât și cu croială casual, dar și pentru ținutele de seară, prețioase și chiar pentru stilul office sau business.

Da, chiar și la birou poți purta pantaloni cu despicături pe picioare! Aici intră pantalonii și fustele-pantaloni cu șlițuri, cu nasturi, de exemplu! Ei pot fi asortați cu cămăși, pulovere pe gât și cizme lungi.

pantaloni cu despicături pe picioare

Vezi pantaloni cu despicături pe picioare aici

Cât despre felul cum poți asorta pantaloni cu șlițuri pe picioare în ținute sport și casual, te sfătuiesc să mergi pe abordarea urbană! Poți purta pantaloni cu crăpături pe picioare, stil training pants, cu pantofi sport, ghete, bocanci și chiar cu pantofi cu toc. Îi poți purta cu bluze scurte, tip jumper, cu tricotaje ample sau cu cămăși basic.

Citește și:

Și, mai ales, trebuie să adaugi layere! Muuuulte layere în ținutele urbane. Casual ori sport! Geci matlasate, jachete din stofă, cardigane ample, sweatere oversize, hanorace XXL, geci din piele, toate pot fi purtate alături de pantaloni cu șlițuri pe picioare, stil sport sau casual. Extra pont: desigur, poți purta aceste piese și la sala de sport pentru un look sexy!

Tot pentru un look sexy și tot cu straturi șic, îți propun să asortezi pantaloni cu despicături pe picioare, din materiale vaporoase, chiar cu imprimeu sau colorați intens. Ei pot fi asortați cu haine de blană, paltoane din materiale prețioase (stofe, catifea, piele) și desigur cu sacouri sau blazere.

Fie în layere, în ținutele de zi, fie seara, la cocktailuri sau la petreceri, poți miza pe senzualitatea, confortul și mai ales pe elementul surpriză al modelelor de pantaloni cu șlițuri pe picioare.

Citește și:

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.