Setari Cookie-uri

Cum porți pantalonii sport de trening în ținutele urbane

Știi zilele acelea atât de leneșe încât îți vine să petreci orele cocoțată în vârful patului, cu ceva binging, ori o carte bună? Zilele acelea atât de leneșe încât nu-ți vine să ieși din sweats, cum zice americanul sau din pantalonii sport de trening? Ei bine, și designerii caselor de modă le știu căci au propus de multe ori pantalonii sport în ținutele urbane. Așa încât, și atunci când ieși în oraș să te simți la fel de confortabil ca la tine acasă. Așadar, iată cum porți pantalonii sport de trening și în afara casei sau a sălii de fitness, conform trendurilor actuale. Iată cum porți piese sport în ținute de zi, de-a dreptul chic!

Că au venit în fugă, în pas de jogging sau în sprint, din zona de sportswear către vestimentația de stradă. Că au ajuns în actualitate, inspirate fiind de moda anilor 80 și 90. Ambele variante pot fi la fel de adevărate, când ne referim la ținutele urbane ce au la bază elemente sport.

Astăzi ne focusăm pe cum s-au prezentat trendurile ce implică moda sporty-chic în colecțiile de primăvară-vară anul acesta, dar și pe cum porți piese sport în ținute de zi, chiar și la birou, la un prânz, o întâlnire, la o plimbare, la film, oricum casual. Ba chiar, cum ai putea încadra haine sport în ținute de cocktail sau de party, căci, cu ceva eforturi se poate!

Pe catwalk s-au văzut Parka din nailon, destinate excursiilor și drumețiilor pe munți, doar că sugerate în outfit-uri de oraș. Am mai văzut multe elemente de sporturi extreme – skydiving, costume de snorkeling, sau de kite. Calvin Klein a combinat geaca Parka tip balonzaid, cu fusta lalea și pantofii cu toc. Marc Jacobs a propus salopete din fâș ce amintesc de skydibing, cu papuci urbani și turban elegant. Isabel Marant a combinat jacheta sport cu costumul de baie.

Citește și:

Valentino a mers pe jachete sport, oversize, cu multe buzunare, în asortare cu fuste și pantaloni scurți vaporoși, satinați. Dior a propus salopete mulate de tip scubadiving, alături de fuste de tulle și tocuri groase. Mary Katranzou a combinat linia lejeră a gecilor e fâș cu fustele fluide, cu imprimeu. Iar de la Gucci și Isabel Marant de inspiri să recreezi ținutele anilor 80 și 90 când toată lumea purta treninguri de fâș, colorate.

Ai multe surse de inspirație, când vine vorba de cum porți pantalonii sport de trening! Și despre aceste variante de asortare, vom discuta puțin, mai jos. Desigur, ți-am pregătit și o selecție de modele de pantaloni sport – largi, conici, evazați, midi, sau mulați de tipul colanților sau leggings. Așadar, iată cum poți încadra pantalonii sport în ținutele urbane!

Citește și:

Pantalonii sport de trening de fâș cu blazere sport de același fel

Cum spuneam ceva mai sus, anii 80 și 90 au fost puternic reprezentați pe catwalk. Una dintre ținutele preferate ale tinerilor din perioada aceea era treningul de fâș. Poți asorta și tu pantaloni sport de tipul celor de trening, cu blazere sport și jachete sport din același material.

Cum porți pantalonii sport de trening, de fâș? Sfatul meu este să alegi pantalonii și sweaterul separat, în funcție de siluetă. Oricum, una dintre piese să aibă model sau imprimeu și cealaltă să fie mai simplă. Păstrează totuși o notă cromatică unitară, așa încât să pară ansamblu, compleu. Dacă ai siluetă măr, alege topul cu imprimeu ”gălăgios”, așa încât să ascunzi defectele. Dacă ai siluetă pară, alege pantalonii mai ”încărcați”. În ceea ce privește accesoriile, poți merge pe flats, pe pantofi cu calapod bărbătesc, sau pe sandale cu toc!

Citește și:

cum porți pantalonii sport de trening, pantalonii sport în ținutele urbane, cum porți piese sport în ținute de zi,

Vezi pantaloni sport de trening aici

Pantalonii sport de trening combinați cu bustiere, transparențe și pantofi sport

Cum porți piese sport în ținute de zi? Ei bine, poți asorta pantalonii sport în ținutele urbane, cu bustiere sexy și blazere și mai sexy, din texturi transparente. Ai libertate totală de asortare!

Poți combina colanți, cu bustieră colorată și blazer de voal sau dantelă, ori o geacă Bomber din satin sau dantelă, alături de papuci cu fundă sau pantofi sport. Sau o altă sugestie de cum porți pantalonii sport de trening, de data aceasta mă refer la cei largi, eventual cu manșetă, este să alegi o bustieră din dantelă sau cu inserții transparente, să o completezi cu o geacă din plastic transparent și sandale cu toc sau ghete!

Se poartă sportswear anul acesta: îmbină trening pants cu sweatere și hanorace oversize, neapărat cu tocuri!

De departe preferata mea când vine vorba de cum porți piese sport în ținute de zi! Pantalonii de trening sau pantalonii sport (de preferat cei conici, cu manșetă înaltă sau normală) se potrivesc perfect cu layere sport: sweater oversize, hanorace maxi, completate de tricouri sau maiouri pe dedesubt, sau de cămăși albe, cu gulerul lăsat la vedere. Dacă în acest mix strecori și niște sandale cu toc sau stiletto, deja ai o ținută urbană tinerească și interesantă.

Citește și:

Extra pont: acest gen de ținută – pantaloni sport, sweater maxi, cămașă, pantofi cu toc – se potrivește și la birou! Extra-extra pont: dacă alegi treninguri de catifea, în întregime, poartă-le cu bustiere sau tricouri și pantofi sport albi!

Depinde de tine cum porți pantalonii sport de trening în vara aceasta! Poți să îi păstrezi doar la sală sau poți să asortezi pantalonii sport în ținutele urbane, chiar și la birou.

Dacă mai ai și alte sugestii legate de cum porți piese sport în ținute de zi, le aștept cu interes! Work it, babe! ;)

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.