Setari Cookie-uri

Top 5 piese vestimentare pentru a defini feminitatea acum [sfaturi de la designerul Isabelle Vîjiac]

În acest sezon, feminitatea este definită de contraste. Contraste de texturi, contraste de culori, contraste de stiluri, mai ales. Toate juxtapuse, toate etalate cu curaj, dar fără a uita de vulnerabilitate. Te invit să descoperi cum s-a văzut feminitatea în defilările de modă de la Săptămânile Modei. Și, mai ales, te invit să descoperi cele mai interesante recomandări de piese vestimentare feminine în iarna aceasta, direct de la designerul Isabelle Vîjiac.

Spuneam că în acest sezon dacă poți miza pe ceva poți alege oricând asocierile surprinzătoare. Liniile feminine, elegante, sofisticate stau alături de croiurile androgine. Texturile diafane, vaporoase, transparente au stat alături de țesăturile pline, stofele robuste, pielea sau tricotajele pufoase.

Culorile neutre, clasice au ieșit mai mult în evidență prin juxtapunerea cu nuanțele intense, neon, electrice. Pe ce poți miza în materie de piese vestimentare feminine în iarna aceasta?

Poți asocia multe stiluri, într-un stil eclectic, care stă la limita dintre opulent, prețios, sofisticat și lejer, relaxat, effortless. De altfel, crezul întregului sezon este situat pe acest hotar interesant. Haine feminine cu volane sunt asortate cu redingote bărbătești. Sacouri cadrilate, oversrize sunt asortate cu fuste vaporoase.

Citește și:

Rochiile transparente stau alături de geci din piele, bocanci sau cizme Dominatrix. Piese vestimentare feminine în iarna aceasta, precum fustele midi plisate, se poartă cu cizme ”second skin” și pulovere pe talie. Mai multe despre cum obții un stil feminin în iarna aceasta, te invit să descoperi mai jos!

Piese vestimentare feminine în iarna aceasta: se pune accent pe sofisticare, prețios și feminitate

Pentru că am pornit în ”culegerea” celor mai interesante piese vestimentare feminine în iarna aceasta, am apelat atât la o mică documentare, din colecțiile prezentate de casele de modă internaționale, dar și la părerea specialistului autohton, designerul de modă, Isabelle Vîjiac.

Pe Isabelle o cunosc din facultate. Era femeia cu bucle romantice și rochii eterice, care parcă pluteau. Mi se părea de atunci un simbol al feminității și eleganței sofisticate, eclectice. Așa că, atunci când am gândit acest material, numele ei, drept specialist, a venit firesc. Drept urmare, i-am cerut un top 5 piese care definesc feminitatea, raportate la tendințele actuale.

Citește și:

Dar ce presupun trendurile prezentului? Ce haine, ce accesorii, ce pantofi sau bijuterii definesc feminitatea acum? De la haine cu volane la sacouri stil redingotă, de la rochii lungi, cu broderii prețioase la jachete Punk!

piese stil capă

Alege piese stil capă de aici

Din Era Victoriană în acest sezon: capa și pelerina sunt feminine, opulente, dar pot fi ideale de zi cu zi

Feminitatea capătă valențe contrastante la Giambattista Valli, Valentino sau Derek Lam. Aici rochiile maxi, până în pământ, monahale, din materiale fluide, elegante, adesea deschise la culoare au fost asortate cu haine de blană, stil cojoc, pantofi confortabili, genți casual. Feminitatea în viziunea lui Isabelle Vîjiac

Cum obții un stil feminin în iarna aceasta, dacă cauți linii mai senzuale, mai sexy? Găsești inspirație la Chloe, Valli și Prabal Gurung, unde au ieșit în evidență decolteurile adânci, șlițurile înalte pe picior și faldurile vaporoase de catifea sau alte materiale prețioase. La popul opus, Saint Lauren a mizat pe rochii a la anii 80, cu umerii mari și bătute în ținte, asortate cu ghete.

Citește și:

Asta în timp ce la Philosophy, Valli și Ermanno Scervino au fost vedete modelele de haine feminine cu volane. La cei trei anunțați mai sus, rochiile cu volane, din materiale fluide, eterice, delicate, vaporoase, semi-transparente chiar, au fost asortate cu bocanci sau cizme peste genunchi, stil Dominatrix.

Cape și pelerine lungi, din paiete sau catifea, într-un stil Victorian actual, costume androgine cu sacou și pantaloni din paiete strălucitoare, costume cu pantaloni stil tuxedo sau din stofe cadrilate ori tweed, alături de bluze dantelate, gulere înalte, tot Victoriene, salopete din materiale lucioase, retro-șic, multă catifea, fuste din piele sexy, rochii din mătase sau cu pene, mâneci bufante, funde supradimensionate, texturi metalice, franjuri lungi, iată cum obții un stil feminin în iarna aceasta, conform marilor designeri.

Citește și:

Vezi mai jos și sugestiile în moda feminină ale designerului Isabelle Vîjiac și alege cele mai șic piese vestimentare feminine în iarna aceasta.

Cum obții un stil feminin în iarna aceasta, conform sugestiilor designerului Isabelle Vîjiac?

Designerul român, Isabelle Vîjiac, a propus următorul top 5 de piese vestimentare feminine în iarna aceasta! Descoperă, deci, cum obții un stil feminin în iarna aceasta! haine cu volane

Vezi haine cu volane aici

Isabelle Vîjiac spune că hainele feminine cu volane au fost mereu o plăcere vinovată, ea însăși folosindu-le mult pe rochii, uneori în stil exagerat pe cămăși și umeri. Mereu versatile, jucăușe și romantice, designerul consideră că dacă alegi haine feminine cu volane nu vei fi niciodată out of style.

Citește și:

rochii cu volane romantice Vezi mai multe propuneri de volane

Și mânecile largi, ample, inspirate din moda anilor 80' dar și cele ce te duc cu gândul la vechile filme ale anilor 40' când actrițele străluceau în rochii ce puneau accentul pe umeri, talie și șolduri sunt elemente ladylike de sezon.

Pe lângă haine feminine cu volane, poți alege și little prairie dress - rochii fluide, cu imprimeuri romantice, purtate cu pălării și funde care te îmbie să le plimbi pe țărmul mării și prin câmpurile cu flori.

rochii fluide cu imprimeu romantic în ținute de iarnă Vezi mai multe modele

Pe lista de piese vestimentare feminine în iarna aceasta trece și rochiile de inspirație victoriană - gulerele înalte, mixul de materiale mătăsoase, catifeaua și dantela, toate pot construi un tablou prețios, Victorian.

La fel, și capa în locul clasicului palton, este o iubire nou descoperită care se integrează perfect cu o rochie amplă, dintr-un material prețios cum ar fi catifeaua sau brocartul, cizme peste genunchi sau pantofi cu aplicații delicate și fac parte tot din Era Victoriană, adaptată prezentului.

Citește și:

Iată, deci, cum obții un stil feminin în iarna aceasta!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.