Setari Cookie-uri

Top 7 cele mai vândute articole vestimentare ale anului în lume

Top cele mai vândute articole vestimentare ale anului în lume În fiecare an sunt tendințe care se impun mai mult decât oricând în rândul maselor de trendsetteri și fashioniste. 2018 a avut și el unul dintre cele mai impunătoare embleme ale modei inclusiv pentru perioada următoare.

Dintre acestea, se cuvine să le remarcăm pe următoarele și, dacă nu le-ai purtat până acum, ar fi cazul să-ți refaci puțin garderoba:

Hanoracul cu glugă cropped cu vedere la buric

Sandalele comode și cu talpă ortopedică tip Birkenstock

Pantalonii scurți de biciclist

Jeanșii skinny vin din nou din spate

Ochelarii de soare cu lentile foarte mici, minuscule

Papucii stil Gucci cu talpă plată GG Supreme slides

Gecile tip puffa

Hanoracul cu glugă cropped cu vedere la buric

De la Jennifer Lopez și Sophie Turner până la Bella Hadid și Serena Williams, celebritățile chiar au ajutat la răspândirea și mai amplă a acestui trend interesant: hanoracul cu glugă cropped cu vedere la buric. Fie purtat ca atare, dacă ai un abdomen plat perfect, fie cu o bluză sau un top pe sub, uneori în contrast de texturi și stiluri, hanoracul cropped a invadat multe podiumuri și mai multe branduri internaționale l-au avut în colecții.

Citește și:

În luna martie 2018 cu precădere, a fost o mare frenezie pentru aceste tipuri de topuri, mutându-se atenția de la precedentele hanorace oversize și rochiile în format hanorac, destul de căutate și ele.

Sandalele comode și cu talpă ortopedică tip Birkenstock

Nu de puține ori anul acesta moda a plusat mai degrabă pe confort decât pe aspect și estetică. Și nu e neapărat un lucru rău. Așa a fost cazul sandalelor confortabile cu talpă ortopedică tip Birkenstock.

sandale cu talpă din plută ortopedică Birkenstock

Vezi mai multe sugestii de sandale cu talpă joasă

Dar nu doar acest brand a fost luat cu asalt și la mare purtare de fashioniste, în aproape orice tip de ținută lejeră de vară, dar și sandalele de la Teva sau urâții papuci Crocs. :P Toți au avut o mare revenire anul acesta, în sezonul cald. Și nici nu-i de mirare, dat fiind confortul oferit, mai ales în zilele toride de vacanță. 😉

Citește și:

Pantalonii scurți de biciclist

Preferați de clanul Kardashian de câțiva ani, ca și colanții ce definesc fiecare formă și rotunjime, pantalonii scurți de biciclist, mulați pe pulpa picioarelor, ca niște colanți, nu puteau lipsi nici din tendințele de modă globale. Doar ce impun Kardashiancele la nivel de fashion nu poate să nu devină viral, nu?

Anul acesta pantalonii scurți de biciclist au crescut în vânzări mai mult ca niciodată.

pantaloni scurți mulați de biciclist Vezi mai multe propuneri de pantaloni scurți mulați tip biciclist

Jeanșii skinny vin din nou din spate

În timp ce jeanșii crop și blugii drepți, cu tăietură nu atât de flatantă, au fost și ei în tendințe și la mare purtare, jeanșii skinny rămân tot ei bestsellerul mondial al anului la categoria denim.

În plus, din ianuarie până în martie 2018, jeanșii skinny Joni de la Topshop au fost în topul căutărilor în ceea ce privește tipurile de blugi la modă.

Citește și:

blugi skinny cu rupturi Vezi mai multe detalii despre moda blugilor skinny

Ochelarii de soare cu lentile foarte mici, minuscule

Păi da, anii 80-90 nu ne-au părăsit în ceea ce privește stilul. Se învârt încă pe aici și sunt în actualitate. Și la nivel de tendințe pentru accesorii sunt chiar mai vizibili în 2018.

Mici, dar de necesitate și must have, ochelarii de soare cu lentile minuscule, cât să acopere cât de cât doar ochii, au dat startul pe podiumuri, dar nu a mai durat mult până a ajuns la o masă de oameni mare care au urmat trendul.

Cea mai dorită astfel de pereche de ochelari de soare a fost cea creată de Le Specs x Adam Selman. A deținut și topul căutărilor pe asemenea categorie de ochelari de soare în tendințe în 2018. Mai mult de jumătate de milion de căutări, apropo. Și asta doar pentru o pereche de ochelari de soare minusculi de la un singur brand.

Citește și:

Papucii stil Gucci cu talpă plată GG Supreme slides

Cea mai dorită încălțăminte a verii anului 2018 a fost cea creată de Gucci sub forma unor papuci cu talpă joasă, la fel, foarte confortabili, precum toate tendințele anului.

papuci șlapi cu talpă joasă Gucci cei mai populari anul acesta

Vezi mai multe modele

Aceștia au fost numiți GG Supreme slides, întrucât aveau o talpă atât de subțire, ca la papucii de casă obișnuiți sau șlapii de plajă, încât creau impresia că nu ai avea nimic în picioare. Au fost cei mai populari papuci din ultimul an.

Gecile tip puffa

Printre cele mai căutate tipuri de haine groase de iarnă și jachete, în ultima parte a anului, au fost gecile tip puffa. Și nu de ieri, de azi, căci aceste geci groase de iarnă se poartă tot mai mult în ultimii ani.

S-au purtat în toate modelele și combinațiile, din materiale variate, inclusiv din pielea eco-friendly.

Citește și:

geacă puffa groasă de iarnă

Vezi mai multe sugestii de geacă puffa

Care a fost preferata ta dintre aceste piese vestimentare bestseller ale anului?

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.