Setari Cookie-uri

Modele de blugi pana la glezna care flateaza silueta

Denimul va ramane mereu in tendinte. Desi cu fiecare sezon cunoaste alte si alte variatiuni, denimul ramane la moda. In primavara-vara, ca si in acest sezon, vor ramane la moda modele de blugi pana la glezna. Vestea este numai buna: acesti blugi tip crop te ajuta sa pari mai slaba!

Lungimea blugilor pana la glezna poate flata silueta. Si daca cauti sa iti alegi perechea perfecta de blugi in functie de silueta, afla ca modelele de jeans trei sferturi si cele pana la glezna te pot ajuta sa pari mai slaba.

Modele de blugi pana la glezna tip crop care flateaza silueta

In functie de tipologia ta corporala, poti alege modele de blugi pana la glezna tip crop care sa te avantajeze. Se poarta atat taietura cu talie joasa, cat si blugii cu talia inalta.

Se poarta si modele de jeans scurti, deasupra gleznei, si modele de jeans trei sferturi. Descopera mai jos cum sa alegi perechea de blugi in functie de silueta.

Blugii ankle length, in croiala skinny te pot avantaja

Modelele de blugi pana la glezna te pot ajuta sa pari mai slaba daca ai silueta mar, alaturi de bluze croite larg, dar si daca ai o tipologie corporala ateltica, alaturi de bluze cu peplum, pentru a adauga volum in zona soldurilor.

Citește și:

Alege sa porti modele de jeans scurti, deasupra gleznei, cat se poate de scurti, alaturi de botine si ghete pana la glezna, si neaparat cu toc pentru a crea aspectul unei siluete zvelte, alungite.

Jeansii stil boyfriend si mom jeans, cu talia inalta, lungi pana la glezna, sunt chic

Poti purta jeans trei sferturi si cu croiala larga. Fie ca vorbim despre mom jeans, despre blugi cu talie inalta, fie ca vorbim despre blugii tip boyfriend, lungimea trei sferturi poate flata silueta.

Daca vrei sa alegi o pereche de blugi in functie de silueta, gandeste-te si la aceasta croiala, mai ales daca ai soldurile ample sau silueta-clepsidra. Tot pentru silueta-para se potrivesc si jeansii trei sferturi usor evazati.

Citește și:
  • Idei de outfit-uri călduroase şi moderne pentru iarnă
  • RETRO IS BACK la DEICHMANN
  • 20 de perechi de ghete și botine de toamnă

Alege modele de blugi pana la glezna

Vezi blugi pana la glezna

Alege blugi pana la glezna, cu o linie straight / dreapta

Nu puteam vorbi despre modelele de blugi pana la glezna ale sezonului actual dar si pentru primavara-vara 2018, fara sa vorbim despre linia dreapta de jeansi.

Ca sa pari mai slaba, alege modele de jeans scurti, deasupra gleznei, cu talie inalta, si taietura straight, dreapta. Pentru a adauga centimetri si a scadea kilograme – vizual vorbind – asorteaza ghete sau cizme cu toc inalt ori kitten si bluze cambrate.

In ceea ce priveste culorile pentru blugi pana la glezna, se poarta atat tonurile prespalate, de bleu, albastru deschis dar si tonurile de albastru inchis sau indigo, dar si non-culorile gri si negru.

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.