Setari Cookie-uri

11 cele mai tari accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului tău, indiferent de ocazie și vârstă!

Da, tocmai ce am trecut de luna cadourilor, de Moș Crăciun, de Anul Nou și eu vin cu propunerea aceasta! Asta îți spui, nu-i așa? Și totuși, există câteva idei de accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului, care pot face darul ideal, indiferent de context și de perioada din an.

De ziua lui de naștere, de aniversarea relației voastre, de ziua numelui, de Ziua Îndrăgostiților și, de ce nu, chiar de Crăciunul viitor sau viitorul Revelion, întrucât niciodată nu este prea devreme! Cu orice ocazie de acest gen sigur te întrebi ce accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului ai avea la îndemână.

Ce accesorii bărbătești pentru iubitul tău i-ar face plăcere? De ce ar avea nevoie, indiferent de vârstă, stil, buget sau ocazie? Ei bine, de accesorii de modă și de beauty sau îngrijire orice bărbat are nevoie de zi cu zi!

Așa că te invit să descoperi câteva idei de cadouri pentru partenerul tău! Din cap până în picioare, de la cravată la trusa de ras, un pulover și alte cadouri practice și utile pentru el, tip „the bare necessities” te așteaptă în lista de mai jos! Iată, deci, cele mai cool accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului!

Citește și:

cadouri erotice pentru bărbați

Vezi idei de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților și nu numai aici

Cele mai cool accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului tău!

Ce are nevoie el? Ce i-ar plăcea iubitului tău? Bărbaților le plac, în general, cadourile practice, pragmatice. Și, sigur, dacă vă cunoașteți de ceva timp sau dacă ești genul de femeie cu ”antenele” mereu pe sus, este foarte simplu să alegi tot felul de cadouri!

Eu sunt acest gen de femeie, genul de om care știe să citească o persoană și care este atentă la ceea ce îi comunică verbal sau non-verbal partenerul. Așa că până acum, în peste zece ani de relație, nu am ratat un cadou, de la cele mai accesibile, până la cele catalogate drept investiție.

accesorii bărbătești de îngrijire de oferit cadou partenerului tău

Alege accesorii de îngrijire oferit cadou partenerului tău

Citește și:

Totuși, am remarcat că nu fiecare femeie este așa. Eu sunt genul de om care știe ce vrea, spune ce vrea și aplică acest crez de viață și în relație cu ceilalți. Chiar și în cuplu, mi se pare abordarea cea mai sănătoasă, să știi ce așteptări sau dorințe are cel de lângă tine.

Totuși, atunci când nu au această fire sau atunci când sunteți la început și nu ai vrea să ratezi nici ocazia de a-i face cadou partenerului tău, dar nici cadoul în sine, cu o investiție neinspirată, există mereu accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului. Acel gen de accesorii de care orice tip are nevoie.

Și, cum spuneam, la capitolul idei de cadouri pentru partenerul tău, cu partea practică nu dai greș. De bărbierit se bărbierește! De accesorii de bărbierit și grooming are nevoie. De accesorii vestimentare, de mici detalii care înfrumusețează ținuta, la fel - are nevoie. Descoperă, deci, ce accesorii bărbătești pentru iubitul tău îți recomand!

Citește și:

De ziua lui, de Valentine’s Day, sau pur și simplu: cele mai cool idei de cadouri pentru partenerul tău

Dacă vorbim despre accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului și ne oprim la detaliile ce îmbogățesc ținutele vestimentare, iubitul tău va fi încântat de alegerile tale. Și asta pentru că bărbații cred despre femei că știu care sunt ultimele trenduri și ce înseamnă stilul. Ne-am marketat bine, doamnelor! Căci da, cam știm!

Dacă vrei, deci, să alegi accesorii bărbătești pentru iubitul tău și outift-urile tale, te anunț că ai atins the Jackpot! Și asta pentru că bărbații nu prea ”pierd timpul” cu astfel de căutări. Totuși, asta nu îi face imuni la ce și-ar dori. Adesea bărbații gândesc că tare ți-ar dori să fie ”genul de tip care poartă cravată” sau geantă de mână sau… orice alt accesoriu vestimentar. Dar cine are timp și energie de căutat acel accesoriu, nu? Ei bine, tu!

Citește și:

idei de cadouri stilate și practice pentru partenerul tău

Descoperă idei de cadouri stilate pentru partenerul tău

Tu poți face un gest frumos și îi poți oferi acea piesă de care are nevoie dar pe care nu are chef să o caute. Am ales, deci, mai multe variante de accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului, de la mănuși la fular, de la geanta tip servietă, versatilă, ușor de adaptat oricărei ținutei, de la ceas, la cravată sau la ochelari de soare!

Și, dacă totuși nu ai inspirație sau disponibilitate să fii tu cea care îi întregește ținuta lui ”iubi”, mergi pe varianta de produse cosmetice de îngrijire și grooming. Aceste idei de cadouri pentru partenerul tău sunt inspirate, căci orice bărbat se piaptănă, are nevoie de accesorii de ras sau post-bărbierit sau de îngrijire a bărbii.

Unde mai pui că, dacă alegi mirosurile care te atrag și pe tine, îți va face plăcere să ”îl adulmeci”. Ca să nu mai vorbim despre faptul că o barbă moale și fină este mereu dezirabilă când ajungeți la săruturi, nu?

Citește și:

Până la urmă, deși aceste accesorii bărbătești de oferit cadou partenerului sunt dedicate lui și sunt pe gustul lui, nu înseamnă că nu trebuie să îți placă și ție puțin, nu?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.