Setari Cookie-uri

Geanta de voiaj de mână se poartă în ținutele urbane de zi cu zi!

Din seria călătorului îi șade bine cu drumul, astăzi eu mă gândesc la vacanță. De altfel, corect și fair ar fi să mă spun ” dar când nu mă gândesc eu la vacanță?”. Mda, recunosc, nu m-am schimbat prea mult, de copil. Atunci meseria preferată era să merg în vizite, așa ziceam. Vizitele erau prin mai multe orașe, căci așa se împărțise neamul. Am rămas călătoreasă, ce să spun! Și am rămas fascinată de frumusețea și calmul de a descoperi noi locuri, obiceiuri și oameni. Oh, dar ce te faci când de fapt meseria ta nu este de călător decât de vreo 3-4 ori pe an și-n rest cu mici escapade locale? Eh, atunci alegi să porți geanta de voiaj de mână, măcar să te țină ceva cu mintea-n vacanță!

Cum, ne-cum se face că geanta de voiaj de mână este și în trendurile acestui an. Poate că și designerii s-au visat de mici călători profesioniști, cine știe! Ideea este că geanta de călătorii, deghizată în poșetă urbană, de oraș, adică, a fost mult întâlnită pe catwalk. Geanta de mână stil travel este o variantă bună pentru orice ținută de oraș, de zi cu zi! Se asortează ușor, este funcțională, adesea încăpătoare, și confortabilă. Și, deși n-ar zice, este și versatilă.

Dacă vrei, se situează între geanta sport de mână (geanta de antrenament pentru sport) și geanta tip bagaj de mână, potrivită pentru călătoriile de avion. Geanta de voiaj de mână este versatilă și vine cu multe fețe în primăvară-vară 2018.

Citește și:

Evoluția trendului sport și a genții de antrenament, către geanta de călătorie și tendința de a purta genți tip bagaj de mână în oraș

La Coach am văzut-o asortată în stil Boho-nomad, cu fuste înflorate, dantelate și pulovere maxi. Tot la Coach, geanta de mână stil travel a avut multe brelocuri, decorațiuni și lucky charms sau amulete prinse de catarame, alături de multe ornamente cu pietre. La Marc Jacobs, geanta sport de mână s-a asortat ton sur ton cu ținuta înflorată. Și tot la Jacobs geanta tip bagaj de mână a fost purtată cu fâș, fuste sporty, și cizme. La Michael Kors, geanta de voiaj de mână a fost oversize, asortată unei ținute ton în ton, mov-lila.

La Victoria Beckham, am găsit-o în linii minimaliste, amintind de borsetele retro ale anilor 90. La colecția semnată Puma în colaborare cu Rihanna, geanta de călătorii este imensă, situată între geantă de mână, rucsac trendy și troller și deși este sport, sau destinată sporturilor outdoors, o vedem alături de sandale cu toc. Iar la Tory Burch, geanta de călătorii este atât de mare, încât nu se susține pe mânere, de mână și trebuie susținută cu palma dedesubt.

Citește și:
  • Genți și poșete superbe pentru orice ținută
  • COS LANSEAZĂ SERIA DE GENTI CAVATELLI
  • Eleganță durabilă: 20 de genți de piele

Și acum, că am trecut prin variantele de geantă de mână stil travel bag, mai este esențial de spus că mă așteptam la o asemenea evoluție a trendurilor. Frenezia a început cu tendința genților tip bagaj de mână (troller, valiză). I s-a adăugat nebunia anilor precedenți, a genților Doctor Style și faptul că geanta sport de mână a început să fie ușor-ușor asortată hainelor de zi cu zi.

Din dorința de a fi mai simplu, de a nu schimba câteva genți pe zi, din dorința de a promova un stil de viață sănătos, geanta sport de mână sau training bag a început să fie purtată – ca piele de sportswear, pe stradă, la job, în oraș, în club. Mai mult, ușor-ușor, fratele ei, ceva mai școlăresc (rucsacul) a început să câștige teren în rândul accesoriilor feminine de zi cu zi, ba chiar și de seară ori de cocktail. Așa că, nu este deloc de mirare că geanta de voiaj de mână este atât de șic!

Citește și:

Geanta de voiaj de mână

Geanta de voiaj de mână cu imprimeu Geanta de voiaj de mână Safari Style

Geanta de călătorii matlasată metalică Geanta sport de mână duffle bag

Geanta de mână stil travel

Geanta de voiaj de mână este o variantă interesantă și originală de accesorii urbane

Geanta de mână tip geantă de voiaj este, dacă vreți, simbolul globalizării și al faptului că femeia actuală poate face orice, oricând! Bunăoară, poate lucra de la munte – așa cum mi se întâmplă mie, acum. Dar să nu vorbim despre birou sau locuri de muncă, mai ales la așa o temă precum geanta de călătorii! Și de ce n-am face-o? Până la urmă, modelele de geantă de mână stil travel sunt ușor de asortat și la ținuta office și la cea casual, desigur, la cea sport, dar și la ținute ceva mai elegante.

Citește și:

Am ales, în acest sens, câteva opțiuni care sunt ușor de adaptat. Geanta sport de mână, cu imprimeu urban, colorat se potrivește la blugi, fuste lungi, rochii de vară, bluze cu volane. Geanta de voiaj de mână, cea bej, în stil Safari este perfectă și la ținuta office, pentru un stil business-relaxat, cu pantaloni la dungă, pantofi cu calapod bărbătesc și cămașă albă, dar și la salopete de vară. Geanta de mână stil travel argintie metalică (cea matlasată) aș purta-o și la rochii flu-flu, cu bocanci, și la jeans și la tricotaje maxi.

Geanta sport de mână, cu imprimeu vegetal tropical este o variantă super-șic urbană, de purtat la sală, dar și după, în oraș, la un cocktail. Geanta tip bagaj de mână poate ține loc de geantă unică în călătorii, dar poate fi purtată și în ținute sport-casual sau sport-elegante!

Citește și:

Este până la urmă sezonul contrastelor și nu este nimic mai interesant decât un mix contrastant. Geanta de voiaj de mână conferă acest contrast în ținutele de zi cu zi, chiar și de seară. Este suficient de relaxată și de casual, suficient de effortless și totuși face ce face și își poate susține cu succes poziția de geantă office sau chiar ceva mai pretențioasă. Cum să n-o porți?

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.