Setari Cookie-uri

Cele mai sexy sandale cu toc pentru seri romantice  

Pentru că în acest sezon (foarte) rece, creatorii de modă au propus multe modele de sandale (e adevărat mult cu dresuri, ciorapi sau șosete groase la vedere, pentru atenuarea gerului) și pentru că mult nu mai este până la Valentini, azi vorbim cu sfaturi practice și tips & tricks de asortare despre sandale sexy cu toc pentru seri romantice!

Ce înseamnă sandale sexy cu toc pentru seri romantice? Înseamnă acele modele potrivite pentru un dress-code adecvat unei cine romantice, la un restaurant elegant. Și mai înseamnă modele de sandale potrivite pentru seri la Operă sau teatru, dacă asta v-ați propus.

Dacă alegeți să dansați de Ziua Îndrăgostiților, înseamnă la fel de bine și sandale pretabile în club. Și, dacă mergeți la o pizza, la un ecler sau la un film, chiar și atunci poți asorta sandale sexy!

Și asta pentru că designerii caselor de modă au lăsat suficient de mult ”spațiu” pentru asortări urbane, moderne! Și când spun asta mă refer la multe colecții în care au defilat sandale sexy alături de dresuri, ciorapi și șosete.

Așadar, felul cum alegi să porți sandale sexy cu toc pentru că cină romantică ține și de locul unde mergeți dar și de felul tău de a fi. Dar, mai bine, hai să îți povestesc ce a apărut pe catwalk și s-ar preta la o asemenea ocazie, urmând tu să alegi varianta ta de sandale sexy pentru seara de Valentine’s Day.

Citește și:

ținute de Valentine's Day

Descoperă ținute de Valentine's Day aici

Alege sandale sexy cu toc pentru seri romantice, precum întâlnirea de Valentine’s Day

Spuneam că, contrar sezonului în care ne aflăm, creatorii de modă au ”desenat” multe modele de sandale. Din acestea, sunt suficient de multe și de variate modele de sandale sexy cu toc pentru seri romantice.

  1. La Balmain și Blumarine au ieșit în evidență sandalele cu tocul gros, argintii. La Blumarine au fost purtate pe piciorul gol, la Balmain cu ciorapi negri.
  2. Creatorii de modă au propus multe modele de sandale cu tocul decorativ (zale, bile, figurine, cristale), fie cu ciorapi (Jacquemus), fie pe piciorul gol (prabal Gurung)
  3. Ce se mai încadrează la sandale sexy cu toc pentru o cină romantică? Și modelele de sandale cu barete și blană ”cabaret style” propuse de Saint Laurent pot fi o variantă șic! Mai ales în club!
  4. Dacă ești nonconformistă te poți inspira de la Ulla Johnson și poți purta sandale sexy pentru seara de Valentine’s Day, alături de șosete groase. Totuși modelul semnat Ulla Johnson este de-a dreptul rafinat și elegant și poate fi purtat la orice ocazie în doi. Este vorba de sandale din catifea, cu tocul gros și închidere cu cordon gros tot din catifea, prins cu fundă mare pe călcâi. Super sexy și extrem de confortabil!
  5. La fel de confortabile sunt și sandalele cu tocul kitten și calapod slingback propuse de Tom Ford!
  6. Pot trece drept sandale sexy cu toc pentru seri romantice și modelele cu multe curele sau barete (subțiri sau late) prinse în stil sandale romane, pe gambă. Gurung, Jacquemus sau Jason Wu sun câteva nume de unde să te inspiri pentru astfel de modele.
  7. Și să nu uităm de fabuloasele sandale retro, ”de dans” adesea decorate cu pene de struț. O variantă găsești la Cushnie et Ochs.

sandale sexy cu toc pentru seri romantice

Citește și:

Alege sandale sexy cu toc pentru seri romantice

Descoperă sandale sexy cu toc pentru o cină romantică și cum să le asortezi!

Și pentru că am adus în prim-plan cele mai șic modele de sandale sexy cu toc pentru seri romantice sau care s-ar preta la ocazii în doi, trebuie să vorbim puțin și despre felul în care le asortezi. Cum poți purta aceste sandale sexy pentru seara de Valentine’s Day? Cu ce clutch-uri sau plicuri? Cu ce fel de rochii sau pantaloni? Descoperă mai jos câteva sfaturi legate de cum să porți sandale sexy cu toc pentru o cină romantică.

  1. Dacă mergi la restaurant și este vorba despre un local elegant, adesea vorbim despre un dress-code black tie. Te sfătuiesc să alegi modele cu texturi metalice sau cu aplicații prețioase, strălucitoare, dacă păstrezi rochia mai simplă. Pentru ținute în care rochia iese în evidență, mergi pe sandale nude sau negre, metalice ori colorate dar simple.
  2. Dacă mergi la Operă sau teatru și de acolo la o cină sau un pahar de vin, alege la fel, sandale sexy cu toc pentru seri romantice, dar nu exagera cu decorațiunile.
  3. Dacă mergeți la o pizza, la un film, sau la ceva dulce, ai libertate mai mare. Pot fi potrivite sandalele cu tocul gros, alături de ciorapi la vedere, dresuri sau șosete mate, negre ori cu model colorat, alături de fuste de denim, rochii sarafan, salopete scurte, rochii vaporoase, blugi boyfriend. Dacă agreați că e vorba de o ieșire mai relaxată și ești genul care experimentează vestimentar, alcătuiește layere cu blană, piele, tricotaje, paiete, materiale strălucitoare și elemente casual. Contrastul de sandale sexy cu toc pentru o cină romantică cu blugi, de exemplu, e tare șic!
  4. Dacă mergeți în club și cauți sandale sexy pentru seara de Valentine’s Day alege modele confortabile înainte de toate. Tocul kitten și cel gros sunt prietenele tale! Poartă-le cu rochii strălucitoare, salopete scurte, hot pants din piele, fuste plisate.

Indiferent de stilul tău și de locul unde veți sărbători în doi, o pereche e sandale sexy cu toc pentru seri romantice nu strică! Dacă bugetul își permite, ia-ți un model specific acestui sezon, dacă nu, și o pereche de sandale deștept alese, versatile, poate fi o achiziție pe care o vei repeta și în alte ținute, nu doar de Ziua Îndrăgostiților sau doar în iarna aceasta. Sandalele metalice sau cele nude, cele simple sau cu mici aplicații de pietre, de asemenea. Cât despre clutch-uri, am ales câteva variante din care să îți alegi favoritul, mai jos.

Citește și:

clutch-uri pentru o întâlnire romantică

Vezi aici clutch-uri pentru o întâlnire romantică

Sursa foto front page – Jakub Zak via Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.