Advertorial (P) 12 ore de miscare la Festivalul de Fitness World Class de la Bucuresti - 19 mai Piata Victoriei

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCURESTI este cea mai mare expresie a Sanatatii, a Fitness-ului si a Wellness-ului organizat de World Class in colaborare cu Green Revolution si scoala de fitness MOVE ON. Evenimentul a crescut pana la forma pe care a luat-o in weekendul trecut - actiune de amploare pentru intregul Bucuresti, desfasurata in centrul orasului - Piata Victoriei (Rond Parcare). Intrarea a fost libera!

Peste 1500 de participanti si-au impartit fericirea si energia antrenandu-se in aer liber, in diferite sesiuni de Group Fitness conduse de cei mai buni profesionisti nationali si internationali; de asemenea atrasi de muzica si spectacolul evenimentului multi au fost martori la acest eveniment. Scopul nostru a fost clar si direct: “vrem sa aratam ce inseamna activitatea fizica astazi, cat este de usor si de distractiv sa o practici, cat de rau este sa nu o faci!” spune Julio Papi unul dintre fondatorii scolii MOVE ON.

"Evenimente ca cel de duminica arata ca sunt din ce in ce mai multi oameni care au inteles ca sportul si miscarea fac parte din respectul pe care ni-l aratam noua, corpului si spiritului nostru, dar si mediului nostru inconjurator intru totul, oameni si natura." spune Raluca Fisher, Presedinte Green Revolution.

Fitness Festival a inceput cu 90 de minute de antrenament pentru toti iubitorii de KANGOO cu Andreea si Gabi, dar si pentru cei care au vrut doar sa testeze aceasta disciplina incredibila. Cea mai buna cale spre o duminica perfecta a fost prin sport pentru mai bine de 200 de participanti!
Am continuat cu ZUMBA PENTRU TOTI, powered by Ana Georgescu - Zumba Pro Team aratand ca zumba nu este numai la moda acum, ci este si o miscare din sufletul creatorului ei - Beto, dorinta pentru o lume mai buna datorita muzicii si dansului.
MOVE ON MASTER CLASS CHALLENGE a fost o competitie sau, mai bine spus, o „clasa-competitie de Aerobic pentru toti “ coordonata de Julio PAPI (Spania) si Per MARKUSSEN (Norvegia): directori MOVE ON, prezentatori in intreaga lume. Predand la cele mai importante evenimente la nivel international, ei lucreaza in prezent la promovarea educatiei de fitness in intreaga Romanie. O sesiune plina de energie. In primul rand pentru distractie, in al doilea rand pentru a gasi „cursantii zilei”. Impartita in 20 minute de EASY AEROBICS FOR ALL, 20 minute de BODYCOMBAT™, 20 minute ZUMBA, 10 minute BODY WEIGHT CONDITIONING. Ultimele 20 minute au fost pentru cei mai buni 10 executanti dintre toti practicantii, pentru impartirea de recompense, premii si multe altele! DISTRACTIE pentru toata lumea!
MARATONUL DE CYCLING INDOOR DE 6 ORE, a adunat peste 600 de participanti! Cei mai renumiti instructori nationali si internationali de SCHWINN au coordonat unul dintre cele mai electrizante maratoane de cycling: Eva Kupkova, Ciprian Toma, Andrei Penu, Martina Bravena… si multi altii! . Cycling pentru solidaritate, cycling pentru mai multe zambete pe fetele romanilor! Peste 30 de participanti s-au intrecut pe sine cu 6 ore de cycling, restul pedaland 2 sau 4 ore.

“Am apreciat si respectat oamenii care si-au pretuit corpul si au cedat din micile placeri ale vietii inspre efortul depus intr-o zi torida la un eveniment sportiv. Impreuna cu cei 20.000 de clienti, zi de zi avem o responsabilitate care ne obliga si ne onoreaza: sa imprimam aceasta cultura a traiului sanatos in cele mai bune conditii. Am creat dependenta fata de activitatea fizica impreuna cu voi si pentru acest lucru va multumim!” spune Andreea Ionita, Director Marketing, World Class Romania.


Kudika
22 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri