Setari Cookie-uri

Ingredientele minune ale unei diete

Daca ati hotarat sa slabiti, insa nu vreti sa va infometati (si foarte bine faceti), trebuie sa stiti ca exista cateva "ingrediente minune" care va pot ajuta sa slabiti sanatos, sigur, si fara eforturi deosebite din partea voastra. Dar trebuie sa fiti constiente ca rezultatele nu pot sa apara peste noapte, insa avantajele constau in faptul ca ele sunt stabile, cele mai multe dintre aceste elemente avand drept rezultat modificarea metabolismului.

3. Lamaile

Au un continut ridicat de vitamina C si implicit multe din proprietatile acesteia. Se remarca prin proprietatile antibacteriene, efectele remineralizante si diuretice. Ajuta la arderea grasimilor si la intarirea sistemului imunitar.

Sunt mai multe feluri in care lamaile pot fi consumate pentru a va sprijini procesul de slabire: puteti sa le consumati ca atare, le stoarceti si consumati numai sucul usor indulcit sau pregatiti o infuzie.
Daca hotarati sa le consumati ca fructe, urmati timp de sapte zile urmatoarea dieta: consumati in prima zi o lamaie si cresteti progresiv pana in a saptea zi, cand veti ajunge sa consumati sapte lamai. Meregeti apoi in ordine descrescatoare, pana ajungeti iar la o lamaie. Prin aceasta dieta puteti sa pierdeti intre sapte si zece kilograme.

Daca nu puteti sa mancati lamaile ca atare, le stoarceti si consumati sucul in acelasi mod prezentat mai sus. Adica incepeti cu sucul unei lamai, continuati pana ajungeti la sapte si apoi reveniti la sucul unei singure lamai.

De asemenea puteti sa pregatiti in fiecare seara o bautura diuretica din lamai. Fierbeti 250-300 ml de apa si adaugati o lamaie taiata rondele. O lasati pana dimineata, cand se strecoara si se consuma pe stomacul gol. La aceasta bautura se poate adauga si o lingurita de musetel.

4. Otetul de mere

Influenteaza metabolismul si este foarte indicat in obezitate, avand ca efecte detoxifierea organismului si accelerarea arderilor grasimilor. Este stiut faptul ca foarte multe modele apeleaza la otetul de mere pentru a-si mentine silueta androgina, insa de multe ori ele o fac intr-un mod exagerat, caci aceasta dieta ar trebui sa fie limiatat in timp, lucru de care ele se pare ca nu prea tin cont.

Pentru a pierde cateva kilograme, se recomanda sa consumati dimineata, pe stomacul gol, o cana cu apa in care ati adaugat una sau doua lingurite de otet de mere. Aceasta bautura nu nu mai ca stimuleaza arderile metabolice, dar chiar taie pofta de mancare. Ceea ce nu inseamna ca nu trebuie sa mancati, ci doar ca veti manca mai putin decat de obicei, fara sa va impuneti acest lucru. Dieta pe baza de otet de mere se urmeaza pe o perioada de maxim paisprezece zile, putand fi reluata dupa o pauza de trei luni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.