Setari Cookie-uri

Cu 200 de kilocalorii mai mult decat acum 20 ani

Potrivit unui studiu efectuat pe www.maggi.ro referitor la stilul de viata echilibrat adoptat de romani, aproximativ 50% dintre respondenti declara ca urmeaza reguli stricte in ceea ce priveste alimentatia si modul in care gatesc, intre aceastea cel mai des mentionate fiind: respectarea orelor de masa, consumul multor lichide, reducerea prajelilor din alimentatie. La aceeasi intrebare, Tu ce faci ca sa ai un stil de viata echilibrat, peste 43% dintre respondenti se refera la consumul cat mai multor alimente considerate echilibrate, in topul preferintelor aflandu-se fructele, legumele si produsele lactate. Aproximativ 21% dintre respondenti declara ca au redus sau eliminat produsele alimentare considerate mai putin sanatoase, 11% scazand consumul grasimilor in favoarea carnii slabe.

Potrivit unui studiu efectuat pe www.maggi.ro referitor la stilul de viata echilibrat adoptat de romani, aproximativ 50% dintre respondenti declara ca urmeaza reguli stricte in ceea ce priveste alimentatia si modul in care gatesc, intre aceastea cel mai des mentionate fiind: respectarea orelor de masa, consumul multor lichide, reducerea prajelilor din alimentatie. La aceeasi intrebare, „Tu ce faci ca sa ai un stil de viata echilibrat”, peste 43% dintre respondenti se refera la consumul cat mai multor alimente considerate echilibrate, in topul preferintelor aflandu-se fructele, legumele si produsele lactate. Aproximativ 21% dintre respondenti declara ca au redus sau eliminat produsele alimentare considerate „mai putin sanatoase”, 11% scazand consumul grasimilor in favoarea carnii slabe.

Aproape 50% dintre respondenti considera ca pentru un stil de viata echilibrat este foarte important sportul/ miscarea, dar doar 18% fac cel putin saptamanal sport (fie la sala, acasa sau in aer liber).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.